Reakcije na izjavu Izetbegovića: "Ako je kriminal patriotizam, onda SDA ima najveće patriote"

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

tuner

***

Nasi

Homici

Apsurdno

***

***

***

Pamet

Eee proce i ovaj mandat a onda mandal mati. Nece vam pomoci ni sto visokih ni otisak prsta ni sva elektronika.

Ja1

@apsurdno, da imaju dva glasaca opet su rekli golu istinu. Mozete ih prozivati kako hocete ali ne mozete opovrgnuti ono sto je izrekao sud. Do koje mjere ste u kriminalu dokazuje i armija botova koja je imala koristi od SDA lopova. Takvu borbu mogu voditi samo oni koji su imali debele koristi od svega i oni koji su do srzi pokvareni, vi ste otpad ovog drustva i treba vas unistiti skroz. Nadam se da ce zazivjeti zakon o porijeklu imovine pa da i njihovi glasaci stanu u red za fadilom. Sve vas treba u zatvor strpati

Kukac

Ma ne Sabinica je navjeci patriota..

Nadimak...

***

Samke

Bakir nema ni obraza ni ****ce

Ne pijem dok Paja vozi

***

Demob borac

***

Xyz

Nasa stranka osnovana od ljudi zbog Para gdje su osnivaci smjesno sad ostali stakori...SIKTER hahahahahahaha

jah

SADA TI SMETA PODRINJE A DOK SMO VAS BRANILI I DOK STE DOBILI SARAJEVO U ZAMJENU ZA SREBRENICU TO JE BILO OK JEL??? Nadimak... Podrinje branilo Sarajevo?! Jes jedino ko i onaj Podzic , cvrsto branili ,,napustene'' stanove u Sa...Mrsh!

Nikad više krominala

A manje patriotizma nego sada. To vi, vašisti, kačite svoju sliku drugima. Kod vas ni zakona, ni reda, samo vlast i pare, sve može, divlji zapad.

Pravda krivda

Kad god je sda mafija imala problema s zakonom,pozivala se na patriotizam i pozivala boracku populaciju u pomoc.Jednim periodom im je to uspjevalo jer su razbili boracka udruzenja i postavili svoje podrumase i pobjeglice na vodeca mjesta.A najvise je sda mafija pokrala para preko njih.Sjetite se izjava sda mafijasa i slanja policije na dem borce,tukli ih samo zato sto su trazili osnovna prava da prezive.necete nikad vise,oni vam odbranili drzavu,kakva je takva je imate slobodu,a vi pendrecima na njih.

/ Najnovije