Reakcija SDA na Dodikove prijetnje: "Krajnje je vrijeme da bude zaustavljen, problemi će biti veći"

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

adi

***

Pitanje za Kirbasa:

Pa eto, sto ga vi iz SDA ne zaustavite? Il je opet ¨HEEELJP Ameri, Englezi, Turci, neeeemam pojma ko, samo HEEELJP¨ , a?

333

Pa svo vrijeme radite za njegove interese, odkud sad to? :D

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Trezor-efendija i njegova polupismena logoreja. Nakon 33 najgore godine, košmar se primiče kraju. Vrijeme je da svi vi odete odakle ste I izgrizli 1990. U septičke jame i smetlišta historije. Prolili ste hektolitre tuđe krvi, na kostima bezbroj mrtvih izgradili feude. I dalje se tovite od sirotinje ovih naroda. Kamo sreće da se nikad niste ni pojavili. Danas ovi prostori ne bi bili zemlje staraca i grobalja. Danas bi ovo bio najvitalniji i najprosperitetniji dio Evrope.

***

***

Nabačaj

I opet, centar šut iiii goooooooo. Kome bolan?

Neka

Neka radi u rs sta hoce bitno da nas ne dira

Ask

Pa što ga niste zaustavili dok ste bili na vlasti? Dodik se otcjepljuje ima 20g

Jole

Eto bas je sad pocela ova prica!?!prica on o tome ima godina i cini mi se da ste bas vi bili na vlasti pa nesto se ne sjecam da ste se plaho sekirali za to..jer ta vas je prica idrzala navlasti sve ove godine...u istu tikvu vi prdite..i prvi i drugi a bogami i treci

Vjeciti kocnicar

Kako te nije stid da drugima djelis savjete sta da rade nakon propale tuzbe za genocid protv Srbije. A da imas malo morala, nakon sto su ti Seku travarku smjenili preselio bi se u Tursku za sva vremena i nestao sa ovih prostora.

***

***

Saadam

A gdje je tu pecat hahaha

/ Najnovije