Reakcija na Dodikove najave: Zelene beretke pozvale MUP KS da postavi punktove na ulaze u Sarajevo

/ Komentari (23)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iskreno

***

Najiskrenije

Problem je u velikosrpskom fakoru koji ovakvim provokacijama i obilježavanjima neustavih praznika nastavlja tradiciju genocida i zločina, otvoreno slave. Što više živim u BiH to je sve očitije pogotovo sada pro-ruski uticaj koji je ne samo evidentan već i o njemu govore u NATO paktu, EU pa i šire, kao glavnom pokretaču nemira, sukoba kao jednoj novoj prijetnji svjetskom miru i stabilnosti. Ako dođe do sranja eniteti će postati irelevantni opet.

Jos jedna...

...tuzna SDA poluga koja pokusava unijeti nemir medju gradjane. Svi znamo da je to neustavan praznik, i nikome nije drago zbog toga, ali ovo posao za sluzbe koje se time bave.

Iskreno

***

Haha

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras

Miki

Možda aktivirati dronove i HIRMAS i završiti sa genocidnom predstavom za sva vremena

sinister

...tuzna SDA poluga koja pokusava unijeti nemir medju gradjane. Svi znamo da je to neustavan praznik, i nikome nije drago zbog toga, ali ovo posao za sluzbe koje se time bave. ka Jos jedna... Aki si procitao lik i poziva sluzbe da se tim bave

Hercegovac u Bosni

Ne svidja se ni meni, ali to je dogovor iz Daytona, mozda bi bilo najbolje da se sazove sveopsti bosnjacki sabor, Švrakić svakako nije pozvan da vodi narod.Da jednom mi bošnjaci definisemo nasu real politiku, na duze staze.A ne voditi se iluzijama da ce neko odustati, umoriti se i te nebuloze.

Bolnicar

Bilo bi dobro da ovaj sa cetvrtastom glavom koji glumi nekog vojnika skonta da ce se sutra opet probuditi u Alijinoj fildzan drzavi tj 23% BiH. Hajd sad nazad u mladomuslimanski rezervat.

Tr

TRAZIMO OD NATOA I DRUGIH DA NADGLEDAJU DODIKOVU PROVOKACIJU JER ON MOZE DA IZAZOVE POBLEME KAO 1991.

Miki

Lijepe riječi su ukras

Jel to

*** Misliš iz dijaspore

@bosanac

***<Eto tebe prvog na braniku dijaspore ovaj domovine

Ne pijem dok Paja vozi

Imam osjećaj da se želi skrene pozornost sa respiratora, milijardi, diploma. A što jest jest 9.1 nije dobro al nije to problem ko i zanjih godina

JUGOSLOVENKA

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

Bosna

Pa to Dodik i hoce !!!Koji crni punktovi ????? !!Hoces da pravis granicu prema rs?? To i jeste cilj *****cima!!!! Neka bude incident i treba da se disi i treba da pomlatimo vlahadiju a ne vazda glava medju ramena …

Djeneral

***

***

***< jesi li se ikad potao zasto te dedi Mohamed salje po pivu kada Aisa dodje iz skole?

Prco

***

Kohnj

Ne bi me čudilo da su puleni ovog tv mehaničara zadnjih 48h bušili i krali gume sa vozila iz Srbije. Koje barikade?, to vrijeme srpskih ali i barikada zelenih beretki je prošlo! I da išta zna znao bi da ovi 9-to januarski likovi i ne moraju prolaziti kroz FBiH... ali eto mora se mehaničar javiti. Ko radi reviziju poslovanja svih ovih paravojnih udruženja u BiH?

HAHA, zesca koncentracija ljudske neinteligencije!

Jes eto, bas cemo sada postavit check-pointe na ulazima u Sarajevo, pa cemo pitat vozace, a gdje idete, a zasto idete, a sta cete tamo... Halo ??? Sklonite ove supljo-tupo-glupoglavce s medija! Jos ce opet rat izazvat koliko su pametni.

/ Najnovije