Reakcija iz SDA: 'Ovo je dokaz da je Sebija Izetbegović nezakonito smijenjena'

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dali je

mora odgovarati za lažno predstavljanje ,lažne dokumente , vratiti sve plate ona jednostavno mora u zatvor da je normalna zemlja.

Ja1

A sta cemo sa tim sto je ona nezakonito bila na mjestu direktora? Imal iko da tuzi ovu kozu za zloupotrebu

Zakon BIH

Tko izradi lažnu ispravu ili preinači pravu s ciljem da se takva isprava uporabi kao prava ili tko takvu ispravu nabavi radi uporabe ili je uporabi kao pravu, kaznit će se kaznom zatvora do tri godine.

VELEIZDAJNICI BOSNE I ZAVNOBIH-a

Arlauče jedna od čeljusti troglavoga monstruma, krvnika i grobara Bosne i Hercegovine, ZAVNOBIH-a i budućnosti! Od 1990. vi ste nezakonito, prevarama, izbornim krađama, falsifikatima i namještaljkama, "pobjednici" izbora, uzurpatori vlasti. Zakon koji je dozvolio vaše formiranje bio je smrtna presuda Jugoslaviji, koja se evo, potom, produženim postupkom izvršava nad 33 godine pljačkanom, izluđenom, obeznađenom, ubijanom, silovanom, ponižavanom i izmrcvarenom Bosnom i Hercegovinom. Nema te kazne kojom se, sve vas, troglave troglodite, može kazniti: ovozemaljskim i onostranim, ko u njih vjeruje, kaznama, za sve zločine grozote i grijehe koje ste počinili i još ih činite!

Padaj silo i nepravdo...

***

Habuhabuhabu

Ovi tonu bolje od Titanika.

Niko

***

Komšija

Svejedno. Ona i dalje nema diplomu

Udo

***

ado

***

adi

halo debili nema skole ni za cistacite, vi niste dobri u mozak ****la vas *****a bez diplome vise

xxx

***, vrati pare koje si primala za posao bez diplome

Bosanac

***

Munib

Moze li ljudski um dokuciti sta nam je sve SDA uradila od svoga nastanka?! Jednostavno, zavila je cijelu BiH u crno. Ali to nije bilo dovoljno sve ove godine. Sada treba braniti lik i djelo ove travarke.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

***

Dušmani Bosne, neprijatelji budućnosti

Ko o čemu, haramije, katili i kabadahije o zakonu i poštenju! Pa karaharmlije, svaka vam je misao zlomisao. Svako djelo zlodjelo. Svaki čin zločin, otkako se kao prokletstvo ovdje pojaviste.

Joja

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije