Reakcija iz SDA na Konakovićevo obraćanje: "50 minuta javnog ubjeđivanja ministra da nije kriv"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laxative

Ja o sebi sve najbolje, sam ko čuko i ničim izazvan, kuma mi moga inkriminisanog.

Kakvo ...

... pres...vanje, bas sda, pih.

Ministar vanjskih NARKO-poslova BiH

Ministar vanjskih NARKO-poslova Bosne i Hercegovine i predsjednik stranke TITOV Narod i GRUPA GRAĐANA! Naš ministar jasno kaže da EUROPOL-a i DEA nisu bili tu. on se sjeća samo TITOISTA, braće Čampara i ostale bagre, dakle, EUROPOL-a i DEA-e ni od korova! Ma, mi ba dobro pazili na to! Pusti ti njake Sky i druge antibosanske kerefeke, MI, bolan, BRANIMO avnojevsku, isključivo TITOVU Bosnu. Ko drukčije kaže, kleveće i laže, i našu će osjetit pest!

***

***

Poznati astrolog kaže da je 25. april

za jedan horoskopski znak – dan NARKO novca. Hmmm, koji li je to znak?

***

***

Gaga

Za svoje osobne potrebe izjasnjavanja o hipotetičkoj krivici sebe i svojih prijatelja, koristi SLUŽBENE prostorije Ministarstva vanjskih/inozemnih poslova jedne države! Katastrofa šta sebi dozvoljava i šta mu se dozvoljava!

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA! MI DOLAZIMO. DINO LEVATINO SAMO LAŽEŠ

Spasitelji iz Spahine

A šta se vi javljate, halaše? Dinokio je vaše gore zelengore list! A vaša krivica od 1990. do danas? Trebalo bi vam ubjeđivanje i Boga i naroda , sve do Sudnjeg dana, da niste krivi. Ali, uzalud vam trud svirači Alijine šuplje!

E vi nećete

*** Dino kod vas školu završio. A svaki kriminal pa i ovaj je vas paša kreirao. Zato se poklopite. U rupu se sakrite

Ne pijem dok Paja vozi

****<Prestani koristiti i sramotiti ime Bosanac jer ti nisi državljanin BiH tvoji su se davno odrekli da bi ostali u dijaspori

Jadniče

Lijepe riječi su ukras!

666

Pa ubjedi li koga?! Slabo meščini... Bogme mene jok.

Ovaj

Lik zloupotrebljava instituciju MIP-a. Podsjeca me na reakcije Srbije i RS-a, kada na rezoluciju o srebrenici govore kao da je protiv srpskog stanovnistva, a nigdje se u dokumentu ne spiminje. Trebao je ovaj monolog drzati u prostorijama NiP-a.

Spasitelji iz Spahine

***

Samir

Ovaj je puko skroz on bi i da je ministar i premijer i zastupnik i pomalo baca na vucica tesko nama s njim Gospodaru dragi

Ja1

sve ovo vi iz sda radite samo da nastetite i nipu i drzavi. Vec dva mjeseca vasi botovi sa istim komentarima po stotinu puta ponavljaju da je dino kriminalac i sad bi jos htjeli da covjek nema pravo ni da se brani

333

O slucaju od ponedeljka, o Konakovicu, NiP-u, i Ministarstvu cemo mi, gradjani, posebno. A o ulozi SDA, mogucoj ulozi u ovoj provali sa hapsenjem policajaca bez ijednog dokaza, dokazanoj vasoj ulozi u svom zamislivom i nezamislivom kriminalu, o zloupotrebi KCUS-a sa smrtnim ishodima, o tome cemo takodjer posebno. Pa ko politicki prezivi. Ne dajem vam nikom neke pretjerane sanse, ali stvari se moraju rjesavati redom, prvo vi pa sve ostalo. To je jedini put da BiH konacno bude slobodna i nasa, nas gradjana i stanovnika.

IVA

ŠTA ĆEŠ SADA ODGOVORITI POKUOISMENI OGRANIČENI KONAKOVICU KOJI SI GORI OD NARKO TITA JER ON NE GLUMI DA JE POŠTEN USKORO ĆEŠ I TI U ZATVOR

jpg

ma slika koja govori vise od 1000 rijeci.. e sada da li se sprema kakav predmet u vezi toga cemo da vidimo

bilo je časno

DILATI s TITOM! Poslije Tita, TITO!

/ Najnovije