Reakcija Gordane Tadić nakon sankcija: "Čitav život radim pošteno"

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jovo

Ocito da nemamo istu definiciju postenja

King

Vidi ti se na cehri ko si i sta si

"gospodja"

Gdja Tadic, dakle, ne zna sta je postenje. A sada pitanje odgovornosti citavog pravosudnog sistema. Zasto niko od njenih kolega, podredjenih i nadredjenih, nije nista ucinio da se ova gospodja zaustavi na vrijeme, i bez intervencije Amerikanaca ???

Guest

Guest Vidi ovu *** iz Banovica sta prica. Ona lazljiva i prevrtljiva i za sebe je lagala. Boze mili koje smece drzis na zemlji.

Advokat

Sjecam se onog snimka kako lik prodaje diplome iz Sirokog, sve crno na bijelo. Onda se kasnije javila da nema elemenata istrage i da navedeni dokazi nista ne ukazuju. Jes jes, postena. Koliko je Tuzilastvo slucajeva pokrenulo, koliko dobilo a koliko izgubilo? Ti podaci ce meni sve reci. Jedino sta si radila, posteno si legalizirala kriminal odbacenim i nevaljanim optuznicama koje su bile sredstvo zastite kriminalaca da im se ne moze suditi 2x za kriminal.

Bibo

Zar te nije stid da se oglašavaš? Korumpirana bibo, koliko si optuznica protiv Jazavca i Laktašenka sklonila?

@advokat i @bibo

Cim neko stane u kraj vasim dokazanim sda lopovima koji decenijama pljackaju narod i pocne ih procesuirati odmah ne valja. Nego hajde brze-bolje naci nekog srbina ili hrvata pa mu sve to prisiti, kao sto i jelki milicevic pokusavate prikaciti sve u vezi afere respirator. Posteni ste vi bosnje, nema sta.

Bosansc

Treba te protjerat iz BiH,svakako si strana državljanka.Šta si samo zla nanijela,sram te bilo.Kamo sreće da je pravna država,pa da te strpaju u hapsanu.I dobro ti stoji ustaška kapa

Ss

Sram te bilo Gordana. Unistila si stub drzave petokolonaskom politikom HDZa. Nisi posteno radila. Pokazuju rezultati.

Covjek

Sve posteno, sve je...no

Bosanac

Posteni dodo spiric ova kuja bake krjvousti to je mafija lopovska treba im sve oduzet svima njima a ima ih nakotilo se stranackih lopova

Salih

Ovakvih za sankcije ima ih jos najmanje 90% od portira do vrha u svim drzavnim sluzbama

Genocidasi

*** radila si pošteno a sakrivala tolike godine i štitila ratne zločince i ubice djece.Ni jedan slučaj nije bio otvoren ni procesuiran .Surovala si sa dodikom na rušenju BiH ***

/ Najnovije