Reagovao i State Department na Dodikov odlazak Putinu: "On je izoliran od euroatlantske zajednice"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

DDTMIx

Vi ste ga doveli, pritisnite i EU da ga uklone jer će biti svašta. Očigledno da vaši Trojkaši nisu u stanju da se nose sa ovim neprijateljem države. Dosta je više bilo... Ne glumite da ne možete, ili ste baš toliko nesposobni.

od ZAJEBnice?

izolovan? onda je to samo dobro za njega.

666

Čitam brljotine koje pišu pravoslavci... Te truhli zapad, te zapad ovakav, onakav... Te Amerika ratove započinje... Ali apsolutno niko od njih neće u Moskvu, svi hoće u Beč napr. Ili Berlin, London.. Da im daješ pola Moskve neće... Bože što li?

adrvgft

Usprkos svemu tomu, i dalje slađe vam je njemačko od ruskog?! To je već ozbiljan problem sa vlastitom ličnošću.Freud, ali i današnji ljekari imaju odgovarajuću dijagnozu za takovo stanje. ka 666 Tvoja dijagnoza je nizak IQ jer tvoj odgovor dokazuje da ne možeš da shvatiš komentar na koji odgovaraš. Pročitaj više puta. Moj savjet ti je da više postavljaš pitanja prije neko doneseš sud o nečemu. Više čitaj a manje piši. Pročitaj moj komentar više puta i pravi pauze između rečenica.

Realno

Ah, zivote dragi, gdje nadjose ovoliki sto? Ovako "veliki" drzavnici zasjedaju za stolicem za djecu. ( moji unucadi imaju isti stolic i na njemu crtaju).

***

***

***

***

Veriga

jednostavno: zapad mami i zove polugladnu stoku sitnog zuba da dođe i da kod njih radi da ih deru i iskoriste. rusija ne zove, njoj to ne treba. zato se u rusiju ne ide, jer rusiji takvi ne trebaju! ako nisi znao, u rusiji je prije rata bilo dosta stranih parajlija koji su radili i zarađivali u rusiji,,, a zašto poturad ne ide na rad u njima voljenu tursku? malo, malo se zalječu na put u tursku, al niko ne pomišlja da bi tasmo adio i živio, nego poture ide onima koje pogrdno zove -krstaši- kad ste veći turci od turaka, idite u tursku, el-fatihovi wannabe sinovi. ka zašto raja ne ide raditi u rusiju?! . Kako ti lazes sebe granici sa bolesti. U Rusiju niko nece jer nezna hoce li osvanuti, a ni zarade nisu vece od nasih. Pricu o Turcima u Bosni zaboravi jer nauka genetika potvrdjuje da Bosnjaci ( turci kako su ih vlaji zvali) nemaju turskoazijatskog gena. Mnogo vise imaju srbijanci. Tvoji tekstovi su ciste lazi. Nije da se ne trudis ali si vrlo neuk. U Tursku idu na ljetovanje. I neki tvoji bogatiji. Mocna destinacija.

Ddd

AMERIKO, UTJECI NA EU DA GA IZOLUJE I VISE NE PRIZNAJE NA BILO KOJOJ FUNKCIJI

Miki Sarajevo

Zapad je doveo ovog vepra,sad vas handri. Kad ne mozete da se rjesite jedne ispicuture seljacine,kako mislite da se nadmecete sa botoksiranim patuljkom

***

***

/ Najnovije