Razrednici pozlilo nakon burnog sastanka sa ocem učenika

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Kako me nerviraju ovakvi roditelji. Idiot ni u jednom momentu nije pomislio da je možda do njegovog sina, al je došao da napada ženu i prijeti joj.

Džasmin

Kako me nerviraju ovakvi roditelji. Idiot ni u jednom momentu nije pomislio da je možda do njegovog sina, al je došao da napada ženu i prijeti joj. ka Gost<< I mene nerviraju. A sad kad dođe muž ove razrednice il brat pa ga nađe ima da se ovaj jadnik usere i da se izvinjava. Ima da se spusti glavu do zemlje uh

Ivan

U lijepa vremena bi učenik bio "nagrađen" u skladu sa visinom ocjene. Može zabrana izlaska, a može i šamarčina.

Katy

Koliko vidim iz teksta nije bilo nasilja. Ne branim nikog ali kakva je to profesorica koja se ne moze nositi s neugodnim razgovorom .. pa mi svi na poslu dozivimo neugodnosti pa nam ne dolazi familija u pomoc. Prosvjeta je postala previse osjetljiva . Uvijek je bilo teskih roditelja ali nasi profesori su to rjesavali . Nisu padali u nesvjest.

KLOSA

KAKO SE PONASATE GALAMITE NA DJECU PROVOCIRATE DOBRO JE DA VAM KOJE NE IZBIJE OKO POZNATO JE STA SE DESAVA U SKOLAMA IMAJU DJECA I SNIMKE IDIJOTI UFURANI

Klosa1

Glupane glupi...ti ces nesto pricati.Prvo vecini te djece treba kucni odgoj...kao i tebi samom.

Pipi

Dijeca danas OPIS. DIJECA DANAS A I VECINA OMLADINE SU POKVARENA, RAZMAZENA, BAHATA DERISTA BEZ TRUNKE KUCNOG ODGOJA I POSTOVANJA, VECINA IH SE DROGIRA, PIJE VEC U OSNOVNOJ ŠKOLI, U SREDNJOJ SE BAVE RASTURANJEM DROGE, KOCKAJU PIJU I KLOSARE. TO JE CISTA ISTINA I NARAVNO CAST POJEDINCIMA KOJI SU NORMALNI A TIH POJEDINACA JE VEOMA MALI BROJ

Ni

Ništa ovo nije normalno. Kao mojih klinki u razredu većina učenika odličnih i troje-četvero vrlo dobrih. Gdje nestadoše ostale ocjene? Ali su zato roditelji više u školi nego djeca. Ocjene sve bolje a znanje sve lošije.

Bosna i Hercegovina

Hadis: Jednog dana došao je neki beduin i rekao:"Vi ljubite svoju djecu? Mi svoju ne ljubimo." Poslanik a.s. je odgovorio: "Šta ja mogu kada je Allah iz tvog srca odstranio milost"

KLOSA

Allah te nagradio brate

Lav

Djeca su dobra, djeca su naše blago i emanet, samo mnogima je srce okamenilo pa su slijepi kod očiju.

Lav

Djeca su dobra, djeca su naše blago i emanet, samo mnogima je srce okamenilo pa su slijepi kod očiju.

/ Najnovije