Razotkrivena Dodikova mreža: Amerikanci objavili detalje - kako je gomilao bogatstvo

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dobro su se sjetili

***

***

***

igor

Fala Bogu, pa nisam Igor

Opa, opa, opala

***

igor

***

Sahista Dule

Ih, kad Ameri kazu da je Mile lopov, nema dalje. Prvo da vidimo kako ce Bajdenov sin proci na sudjenju. Nego, cemu se ovo konvertiti nadaju? Zna li neko?

Rajko

Po ovim navodima CiK bi trebao oduzet mandat Dodiku jer nije prijavio u formularu.

King

***

Sarajevo bih

***

Sarajevo bih

***

Svi su oni isti

Ja i?

mozda se drogira kao

Bajdenov sin

Te sankcije mogu okaciti macku o rep

Kad neko ne slusa amere onda mu izmisle i napakuju i sto jeste kriv i sto nije, kao sto je i ovde slucaj. Ali dodik je vec previse jak i imucan da bi mu ovim mogli nauditi. Ove sankcije su amerima posljednja slamka spasa za koju se hvataju da bi opravdali svoju davno izgubljenu moc. Ali nikakve sankcije ne mogu promjeniti visevjekovnu volju naroda.

345

Cuj "igor i dodik" valjda igor i milorad, ako ces vec po imenima, dnovinaru

osunjećeni

ja sam bakir, nisam igor

Micky

Da se stvarno zele rijesiti Dodikovaca, poslali bi tri helikoptera puna Navy Seals u Bakince, porokali sve sto im se nadje na putu a tijela dodikovaca bacili u Jadransko more da se teroristi ne okupljaju na njihovim grobovima, kao sto su uradili sa Bin Ladinom.

/ Najnovije