Raste broj hospitaliziranih pacijenata u COVID odjelu Opće bolnice

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Pa

Normalno da raste kad uzimate exerimentalne vakcine koje razvijaju nove sojeve, jer bi drugacije zavrsilo. A ovako sa vakcinama koje su napravili da prave nove sijeve mogu nas muciti do kad zele. NE UZIMAJTE VAKCINE, ne budite ovce.

Ox

Jelde? Jel već 1000 zaraženih dnevno? Klošari petparački jeftini!

Auuu

Čitavih 5 operacija?? Aferim!! Da vam nije naporno možda, slomiste se od posla! A narod stoka bio i ostao, samo se bocajte idioti

Ja onako, malo mozak koristim

@Pa ---- Neka antivakseri prvi odu sa ovog svijeta, jer su glupi, pa da ostanemo mi vakcinisani i uživamo u ovom svijetu bez neinteligentnih ljudi. Pošto ne vjerujete u vakcine, znači ne vjerujete u medicinu, treba vam zabraniti lijećenje u bolnicama, odmah danas. Hvala lijepo.

Pa

Prestanite se vakcinisati i nece biti novih sojeva ni bolesti neke. Ostace klasicna preglada, sa temperaturom nekad 2 dana.

Yu

@Ja onako, malo mozak koristim 30. 08. 2021. u 10:57:29 Glupane glui, nije medicina vakcine koje su se testirale 2 mjeseca. Jesi retardiran. Dva puta sam imao koronu i dva dana temp 37.2. Od kada ima vakcina javljaju se novi sojevi, to nije medicina nego genocid nad ljudskim pravima kretenu polupismeni. Maske ne stite pise na njima, ne udise se ono sto se izdise ili mislis da je i to medicinsko dostignuce kretenu bolesni.

/ Najnovije