Raspisana međunarodna potjernica za Zoranom Galićem

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

imate malo tuzlanske soli,

treba mi da stavim HRVATU na rep. je li onaj islamoterorista mahmuljin ima potjernicu, je li izručen iz baketove vile? nego samo da još priupitam, za komšiju ragiba: štajes onom našom UN-rezolucijom? jel ima kaki para i hajra odotog papira? oćel bit kake šuške, pita ragib?

Ćirilica i HDZ

Za razliku od Čovića, Galić nije kroz studiranje ni znao ćirilicu, ali diploma mu je napisana na tom pismu, a na vrhu diplome mu je kokarda. Obojica su doktori znanosti. Čović i akademik - novi izazov za Galića. Na tim akademskim visinama se valjda lakše i bolje diše. Bravo dečki. Velikim Hrvatima kokarda više ne smeta, ni na diplomama, koje im zidove krase i na koju trebaju biti ponosni. Čović treba javnosti kazati zbog čega "njegovoj" stranci HDZ BiH treba kriminal, jer niti jedna afera ni na jednoj razini nije rezultirala odgovornošću.

Neka mu HDZ da otpremninu

Trojka je dala za takozvanu tv stanicu hzhb milion maraka neka odatle daju galiću. Trojka daje pare a ta tv stanica nesmije po zakonu postojati.

Haha

>>Trojka je dala za takozvanu tv stanicu hzhb milion maraka neka odatle daju galiću. Trojka daje pare a ta tv stanica nesmije po zakonu postojati. ka Neka mu HDZ da otpremninu<<Po kojem zakonu? Šerijatskom?

NEK ISTO JE I ĐAVOLU I ĐAKONU!

Budilica- probudilica, za Zorangutana G. tjeralica! I da je kao što nije, sad bi bilo: neka se pripreme Dragan Lukač i Ramo Isak ( dvojac koji, zajedno, ima više sabranih djela nego Branko Ćopić i Skender Kulenović!). I kamo lijepe sreće, tako, doživotno, u Vojkoviće: Plemića Robovlasnika Čovića, Uhljupa Trezor-efendiju od Vreće Zlata te Knjaza Ronhilla Doodlash Dodicka, od roda laktaških međeda!

071

Dragi Sky, najdrazi Europol.

Shan MS

KAD UHAPSITE BRAĆU MAMIĆ E ONDA SE JAVITE.

/ Najnovije