Ranko Petrović priznao da je prijetio Gordani Tadić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Podsjetnik

Rezidualni mehanizam međunarodnog kaznenog tribunala za zločine poput genocidnih radnji je ostavio mogućnost da svaka politička stranka BiH sa sjedištem izvan FBiH automatski stječe reputaciju antisemitskog ekstremizma. Tu SDP treba biti na oprezu i dobro paziti koga prima u svoje redove, i mora imati stranački kazneni mehanizam za fizičke osobe koje budu povezane antisemitizmom beogradskih kadrova.

Straße

Oduzeli mu računar sa svim instaliranim igricama. Gdje češ gore kazne a uslovna kazna će proći. Sigurno je imao neki nik-name na internetu kada je prijetio, nešto poput Sabahudin-(Ranko).Ošmekao ga garant portal na kojem je pisao.

Besplatna lekcija 1/3

Sa aspekta američkih i ruskih interesa, najpovoljnija metoda pravilne kontrole međurasnog nasilja je da ostane lokalizirano (ograničeno) unutar istih rasnih skupina. Počinjeni zločini i genocidne radnje od strane beogradskih (bjelačkih) kadrova nad stanovnicima Ruande (crnačke žrtve) nisu obična slučajnost i po svojoj prirodi predstavljaju smišljen, planiran, direktan i vrlo opasan napad na temelje praktičnog funkcioniranja kako američkog tako i ruskog društva.

Besplatna lekcija 2/3

Oštar međunarodni nadzor istočne granice BiH (posebno na potezu od tromeđe BiH, Hrvatske i Vojvodine pa do zone istočno od Višegrada) istodobno bi smanjio cio spektar mnogih problema od kojih je najopasnije da ekstremisti pod nadzorom beogradskih kadrova unesu na teritorij BiH nešto od ukradenih nuklearnih bombi. Zbog toga potrebne su na istočnim granicama BiH dobro opremljene međunarodne patrole tipa FRONTEX, NATO, EUFOR, SIPA i tako dalje, koje se neće ustezati da na bilo kakvu situaciju oštro uzvrate vatrom a ako treba i artiljerijom. Ima li dodatnih pitanja ?

Besplatna lekcija 3/3

Zanemarivanje lekcija 1/3 kao i 2/3 može za ignorantska fizička lica među pojedinim tužiteljima kao fizičkim licima VSTV-a poprimiti izvršnost nezvaničnih smrtnih presuda.

/ Najnovije