Ramo Isak sumnja u uzrok poplava: "Nije prirodno da se to desi od ovih padavina"

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jes jes

To je sve od chemtrailsa i ravne Zemlje. Ma bravo, Ramo.

Naravno

Kamenolomi i krčenje šume, ovo je za doživotni zatvor!!!

Bosanac

Krcenje suma Sumokradice ganjaj glupane bez skole

071

Zabranite ovoj budali da daje ovakve izjave, pogotovo u ovoj situaciji. Bezobrazno, neprimjereno, opasno, i dodatno unosi nemir kod ljudi koji bi, nazalost, mogli i ozbiljno da ga shvate. Sramota.

Sarajlija

Firgo ne seri, sve zivo ste iskrcili da napravite kuce, ovo je ocekivano, i bit ce sve vise jer vasa pohlepa nema kraja

Amir

***

IQ =27

IQ=27

IQ =27

IQ=27

momo

ramo dodji da vidis kako pada oko nas, ne mlati. a date koncesiju za kamenolom pa pobijete ljude kao vlada, date oncesiju za restoran komadinovo vrelo, a zeljeznicki most iznad, date sve moguce koncesije raznoraznim kriminalcima da nas ovako unistavaju.

Lijepe riječi su ukras

Garant vanzemaljci istresli vodu.***

Lijepe riječi su ukras

***

Katil

***

lelo

***

Lijepe riječi su ukras

***

Bosančina

***

Ofarbani

Nije prirodno da ti kažeš išta pametno.

/ Najnovije