Ramo Isak reagovao na glasine da će biti smijenjen: 'Moram razočarati neke'

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MrziteljPDA

Kada vidiš ko ti je ministar MUP-a onda skontaš u kakvoj državi živiš

Padaj silo i nepravdo...

Ministar je opet uspio ne biti u pravu. Jer, razočarani smo-svi!

Postyu Inferno

U bivšoj državi, ovaj bi doživotno dobivao odbijenice na konkursima za portira fabrike u Mrduši Donjoj.

REPUBLIKA BOSNA I HERCEGOVINA

U bivšoj državi, ovaj bi doživotno dobivao odbijenice na konkursima za portira fabrike u Mrduši Donjoj. ka Postyu Inferno Tebi je, izgleda, čaša uvijek napola puna? U bivšoj državi ovom "ministru" bi i školovanje za portira bilo dostupno koliko doktorat na Harvardu!

Mujadin

Zbog Rame i sinova iz moje veoma brojne porodice, propagirat cu sto sire SDP i Niksic nece nikada dobiti glas.Takvog kabadahiju i ratnog profitera na polozaj ministra sramno za stranku. Jos prkosi sta mi mozete postavio sam sina za direktora KPZ. Fuj!!!!!!!.

Asker

Za trojku sam ,al ovaj im je bas teret oko vrata. Hebo i vlast ako je moras pravit sa sda i slicnim njima,a to je ovaj podkapacitirani lik.

Das ist Walter

Kad spominjete "bivšu državu", naš vrli ministar bi u Jugi, od one milicije, mogao dobiti samo redovne porcije degeneka. I repete, po želji.

Bosna bez sna

U principu, svi ste u pravu, ali svi i griješite. U pravu ste, jer je ono bila ozbiljna i respektabilna država. Griješite, jer sve ovo što je nastalo poslije nje- a danas je u EU i van EU- ima elemente državnosti i respektabilnosti koliko i Disneyland. Jer, samo u ovakvim "državama"- ovakvi mogu biti ministri.

Xyz

Steta

Iva

Lijepe riječi su ukras

Lonac

E stvarno ako treba koga mijenjati to je ovaj,karikatura od ministra...

Hamo

Sa svim tim milionima na racunu, i po ovim ko fol zakonima o porijeklu imovine, komplet familija bi trebala da padne zakonski. O cemu mi dalje pricamo. Zato poreska kuca na vrata jesi li dan zakasnio platiti PDV kad posteno radis. Banka isce svake godine papire cips, racune isl. i jos te zovu i pitaju sto ce ti toliki novac na racunu, a svoj novac kad dizes preko 10 milja, burku papira popunjavas. A ovaj prijavi 20 miliona. Otkud jbt otkud mu. Niko da pita. Lik pricat ne zna

/ Najnovije