Ramo Isak odgovorio Zahiragiću: "Ja sam 'dedo' koji ima šestero unučadi, pogledaj sebe s 32 godine"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

I TU NEMOZES NISTA PROMJENITI!

Haha

***

Tuner

Ramo ti si parazit. I ona sincina sisonja jos veci.

Guest

Bosanac, milo bi te da se urazumiš.Daj komentariši šta hoćeš,iznesi svoje mišljenje. Što mora svako znati da si ti maloumnik. Na takav način vrijeđati može samo luđak kao što si ti.

Drevna z

Molba obojici: da sjednu i popiju kafu. Makar svak sebi platio!

Jadan si ti

Lijepe riječi su ukras!

Katy2410

Ovo je otac od onog ministra Ze

Ella

Ramo,Ramo,druže moj

Lisičić

Dobro mu kažeš mada je budalu džaba učit

Baddy

Ima jedna od Balasa, u pjesmi Devedesete: …kad zakon metlom zamane, ili ih pusti da se medjusobno tamane - sto ima svojih prednosti - ma da… Eh, i taj dan će svanuti :) Mnogo bi me radovalo da se ovakve debilcine hrvaju negdje na pustopoljini. Neka ga Zahir povuče za bradu, i ugrize za tanke noge. Ramo ovu debeljucu neka udari u slabine tananim nožicama, pa nek se sve trese. I jedan i drugi, iebite se. :) obični ste ljudski šljam. Kusturica je na frikovima poput vas dobio nagradu u Cannesu, a Andric Nobela. Frikovi jedni, potamanite se!

Komentator

To još nije gotova korida?

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Tratinčica

I jedan i drugi bi se odlično uklopili u kolorit Čevljanovića!

Mislav

Politika me ne zanima ali mu je dobro odgovorio što se tiče zdravlja . i ja sam da sjede zajedno u klupi i ponašaju se dobrosusjedski a ovaj Ramin da im da po jednu šišu pa onako svi skupa zapjevaju BOSNO MOJA ....................................................

prikazali su sav intelektualni jad i bijedu

holidejinske vjerske skupine.

Zahiragicu kako te covjek ugasi

Konacno da neko zacepi usta ovom sda bizonu.

***

***

Stid

Lijepe riječi su ukras!

ajlin hu

ŠTA TI DEDO HOČEŠ DA KAŽEŠ DA SI MLAĐI OD HARISA, HAHAHAHA

/ Najnovije