Ramo Isak: 'O Dodikovoj majci neću davati komentare, dovoljno joj je teško što mu je majka'

14
Radiosarajevo.ba
Ramo Isak: 'O Dodikovoj majci neću davati komentare, dovoljno joj je teško što mu je majka'
FOTO: Facebook / Ramo Isak

Federalni ministar unutrašnjih poslova, Ramo Isak, odgovorio je Miloradu Dodiku na prozivke upućene na današnjoj konferenciji za medije u Banjoj Luci te je rekao kako njegovoj porodici nije potrebno nikakvo oslobađanje.

Ramo Isak je naglasio kako je riječ "oslobađanje" jedna od onih koje mjesecima muče porodicu Milorada Dodik.

"Meni i mojoj porodici, za razliku od Milorada Dodika koji je u kriminal uveo i vlastitu djecu, nije potrebno nikakvo oslobađanje. 'Oslobađanje', 'advokati', 'optužnica' i 'zatvor' vjerovatno su riječi koje već mjesecima muče porodicu Dodik.

Formula 1: Max Verstappen poslije drame u finišu ostao vladar Imole

Formula 1: Max Verstappen poslije drame u finišu ostao vladar Imole

O majci Milorada Dodika neću uopšte davati nikakve komentare. Toj ženi dovoljno je teško zbog same činjenice što je majka Milorada Dodika i što je rodila čovjeka koji će ostati upamćen kao historijska sramota", rekao je Isak.

Rekao je i kako bi za građane RS-a bilo mnogo bolje da Dodik nije na političkoj funkciji na kojoj jeste.

"Svaka konferencija Milorada Dodika baci me u razmišljanje. Zaista sam uvjeren kako bi za građane bh. entiteta RS bilo bolje kada bi na funkciju predsjednika RS-a postavili panj. I panj ima bolje manire od pojave koja se odaziva na ime 'Milorad Dodik", zaključio je Ramo Isak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (14)

/ Povezano

/ Najnovije