Ramo Isak: 'Nešiću, javno te pozivam, hajde kreni u disoluciju BiH ako smiješ'

/ Komentari (34)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Srbi su udarili ubitačan ritam vađenja loja muslimanima. I to u najgore moguće vrijeme, ono kalendarsko kad insan po cijeli dan zeha od glada. Izluđuju im ono malo preostale pameti.

Cuvar u Pionirskoj dolini

Kada ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet...

Mileo

Boze koje zlo izbija iz ovog covjeka, pardon necovjeka

***

***

Namćor

Ramo se naljutio, Ramos se naljutio... To je nedostatak demokratije, može biti izabran kočijaš Dodik, starac Džo, psihopata Vučić, totalni ludjak Adolf, sve pije vode ... još je Adolf objavio sve šta mu je cilj prije izbora u Mein Kampf i svidjelo se Švabama ... i Aljo objavio - islamizacija naroda, Bosna manje više, i svidjelo se masama.

Stvarno

Stvarno ti koljači ili sinovi koljača mogu svašta govorit ,a deru ogromne plate iz buđeta koji pune svi građani BiH.Ima li ikakav instrument da se te koljače izbaci sa njihovih pozicija ?

Guest

Bravo Ramo, to je pravi bošnjak, da su i ostali bošnjački i hrvatski političari kao ti ovi presuđeni ratni g e n o c i d a š i bi se našli iza rešetaka a ne na ministarska mjesta.

Ramo, javno te pozivam

Lijepe riječi su ukras!

Tuner

Krenut ce u pm. Zna to on. Samo ne zna sa Maj 2032.

Milan

Lijepe riječi su ukras!

***

***O, da znam, nije politički korektno. Ali kako bi zvučalo "romska posla"?

Isak Romo, nas tanksteldzija, poziva!!!

Da se toci sto vise na njegovoj crpki!!!!

Role

Ja moram reći da je Nešić ovdje u pravu, sve je moguće pa tako i mirno ukidanje manjeg BH entiteta tzv. "RS".

Nema

Nema secesije ni disolucije postoji samo razdruzivanje drzavne zajednice.

***

Neko ovdje ne razlikuje pripadnost državljanstvu od pripadnosti naciji. Pitajte danas stanovnike Kosova, nikada nećete čuti da su nacionalno izjašnjeni kao Kosovari već isključivo Albanci. Ako bismo konsultirali primjere iz prošlosti, imate bivšu Čehoslovačku, u kojoj nikada nisu nacionalno živjeli Čehoslovaci, već Česi i Slovaci.

On je bosanac i hercegovac, glup i kriminalac

Nađite mi državu, u kojoj je višestruko pravosnažno osuđivana i presuđivana ličnost, i koja se druži sa pripadnicima kriminalnog miljea i ubojicama, kao Ramo Isak i ministar policije! Odgovor je u naslovu.

Ispravka netacnog navoda:

“Nenade, ti si Bosanac i Hercegovac, etnički: pripadnik srpskog naroda…” je ispravno ..”Nenade, ti si Bosanac i Hercegovac, pripadnik bivse jugoslovenske nacije nazvane Srbi podjelom po vjeroispovijesti!

***

trideset godina kasnije negira sopstvenu “naciju” i postaje bosanac i hercegovac

de ba novinari vise...jel dosta s ovom zgadijom?

Lajavac bez ovlasti i znanja sta mu je posao. Tiktoker maloumni

Jxjxj

Bravo Ramo, to je pravi bošnjak, da su i ostali bošnjački i hrvatski političari kao ti ovi presuđeni ratni g e n o c i d a š i bi se našli iza rešetaka a ne na ministarska mjesta. ka Guest zaboravio si da ga je ramo sjeo u fotelju ,i da možda upravo sda njih dva piju kafu i se.. tebe u to malo mozga što ti je ostalo

Ispravka netacnog navoda:

Nasa nesreca je Dejtonski ustroj osmisljen namjerom lordova da Srbija i Hrvatska kontrolisu i drze u politickom i ekonomskom ropstvu Bosanske muslimane. Instaliraju “naroda” na bazi nacija raspadnute Jugoslavije/SHS. Ti lazni konstituenti su zapravo politicka kukavicija jaja i politicki trojanski konji velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske, BiH proizvedeni da uniste drustvo i drzavu. Podlost je u svojatanju “njihovih naroda” iako im nisu iseljenistvo ni rezidium!. Nemaju Srbija i Hrvatska dijasporu u Bosni.

Iva

Dva medjeda koji su isto s.anje drugo pakovanje Kriminalci koji ništa ne rade samo se bore glupim izjavama

Ne pijem dok Paja vozi

>>Dva medjeda koji su isto s.anje drugo pakovanje Kriminalci koji ništa ne rade samo se bore glupim izjavama ka Iva<<Vrijeđaš medvjede a za ostalo si u pravu

Torrelinas

Ovi kao hoce da se otcijepe a ovi kao nedaju a u sredini narod gleda jedne pa druge i sisa....palac. Ovce!

Nak

Ne znam da li je ovom čovjeku ružnija slika ili ton. Stalno on nešto glumi i prijeti jer zna da se niko kulturan neće ni osvrnuti na njegovu prizemnu priču.

333

Prvo, skinite se svi sa Roma. Drugo, ovaj i Nesic su dva obicna prizemna prostaka.

Bane

Kada ga vidim, ne znam zasto, ali mi banane padnu na pamet... ka Cuvar u Pionirskoj dolini dobices bananu ne brini.

Bane

Lijepe riječi su ukras!

San

Ja moram reći da je Nešić ovdje u pravu, sve je moguće pa tako i mirno ukidanje manjeg BH entiteta tzv. "RS". ka Role Samo sanjaj, republika srpska ce biti ikad nebude bih.

Mika

Isak lupa jer je Nešić njegov koalicioni partner te mu time i daje legitimitet. Pametnom dosta a Ramo nek se fata picerije .

BRKICA

ETO TEBE SE NEKO BOJI

Guest

Psi koji laju ne ujedaju samo izludzuju komsiluk.Oba ste dosadni i Dodik i SNSD i HDZ i Trojka , pogotovo SDA das pustite nas Malo da disemo. Bavite se pametnijim poslom rastom plata, zaposljavanju, ZDRAVSTVU kriminalom i jos mnogo toga. Sve vas ceka dva metra bez geometra koliko god ukrali i koliko god zavadzali umrijeti se mora ohladite malo uradite koje dobro djelo a ne samo mrznju medzu napacen Narod stvarati.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

***

/ Najnovije