Ramo Isak: 'Dodiku je više ugrožena sigurnost u RS i Srbiji nego u FBiH'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Realno

Hebo ti njega i njegovu sigurnost,on je i onako siguran,mene licno zanima sta cemo sa bezbjednosti nas obicnih gradjana dje tvoji djelatnici obaraju ljude i vrse likvidacije gdje ti se djelatnici masovno ubi..jaju,sta cemo sa informacijama o gavrilovom kontaktu sa titom i dinom,sta cemo sa svakodnevnim tucama i ubistvima diljem grada??? On je siguran a mi samo kaznjavani tiketima za pojase,mobitele,parking dok je sve ostalo na nivou licne zastite??? Daj ne skreci sa teme nego budi musko (ako jesi) ili rijesi belaje ili odstupi vec jednom!!

Znate li da…

***

Xyz

***

Han

Likovi poput doticnog Isaka su zasluzni sto ce osmorka, sestorka, cetvorka i na kraju trojka izgubiti naredne lokalne a i sve ostale izbore. Ovaj lik samo sto jos nije svoju macku zaposlio kao psa cuvara u okruznom zatvoru.

xXx

Srećom pa imamo sjajnu policiju, onako profesionalnu, da je glavna tema Dodik. Nek neko objasni Rami njegovu funkciju i nadležnosti.

/ Najnovije