Ramo Isak: Deset pitanja za pripadnike srpskog naroda koji obilježavaju 9. januar

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Koga boli sta Ti govoris u RS-u?

Ne vidim nikakvu razliku u zadnjih 30 godina samo jos vecu etnicku podjeljenost. BiH nema u entitetima i nikoga to nije briga. Sluzi svrsi kao sve propale nadnacionalne drzave i protektorati

Error

Znate sta je najgore u svemu ovom datumu.fakat je da im je to vjerski praznik.pravoslavni ali oni su toliko izopaceni da( umjesto na vjerski praznik da se pokaju bogu i traze oprostaj )SLAVE UBISTVO NEVINIH LJUDI. Oni zaista nemaju veze sa vjerom .i na nekog jako podsjecaju koji svoju vjeru uzimaju za obmanu igru i zabavu??? Jos uvijek je sve tako ocigledno hvala Bogu ko zeli da vidi. Pozdrav ministru

Haha

Da se država može izboriti tuljenjem, muslimani bi odavno imali jednu i to veličine Grenlanda

Samir

Rambo sa tehnikama sto neodes dole

Guest

odakle pišeš pamflete i ublehaska saopstenja,nisi otišao u Srebrenicu,Vlasenicu,Zvornik,B.Luku,ipak ti trebaju dimije!

Haha

Da se može pripojiti drugoj državi, mi katolibani još bi više čučali! Ali zato stvaramo katolibasku koloniju u Irskoj i Njemačkoj. Tamo dozvoljavaju da budemo čučavci - što u biti i jesmo. Ali ako plastični lutak kojemu čučimo ne ispuni nam htijenja, ostaje nam Praljkovača.

Volim Srbsku Republiku

Proglasili ste nezavisnost bez saglasnosti srba Vi ste stvorili republiku Srbskú...imate Republiku Srbskú....Živela Republika Srbska ..

Pa ja

Ma i ja mog malog zovem ***

mile

ovaj nadrogirani ministar se javlja. Koliko bi se moglo postaviti pitanja o tebi i tvojoj porodici? Odakle pusti milioni? Zaradio? Jesi, sigurno pošteno? Ahaa..kao i Bakir, Sejdo i ostala svita bošnjačkih lidera.

Nema

Nema gradjani koji slave, svi gradjani REPUBLIKE SRPSKE slave deveti januar dan REPUBLIKE SRPSKE, kako to jos neces da shvatis.

Bato

I kosa je pobjegla sa ove glupe glave.

Pa i dejjton je vjerski praznik

***

/ Najnovije