... / Ramiz Salkić izašao iz bolnice: Imao sam veoma tešku i komplikovanu operaciju

23. 07. 2021. u 15:44:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Ramiz Salkić, potpredsjednik bh. entiteta RS, nakon prijema 12. jula na Univerzitetski klinički centar u Tuzli, te urađenog operativnog zahvata 14. jula, danas je napustio Univerzitetski klinički centar i upućen je na kućno liječenje.

Potpredsjednik Salkić se zahvaljuje osoblju Klinike za plastičnu i maksiofacijalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

"Naši ljekari i medicinsko osoblje zaslužuju najbolje moguće uslove i opremu za rad. Radi se o divnim i nadasve stručnim ljudima predanim svome poslu. Boravak u bolnici teško kome može biti prijatan, ali ja za moj boravak mogu kazati, iako se radilo o veoma teškoj i komplikovanoj operaciji, da je bio ispunjen pažnjom i posvećenošću svih zaposlenih kako bi sve prošlo u najboljem redu", naveo je Salkić.

On ostaje na dužem kućnom liječenju i oporavku za vrijeme kojeg će koristiti pravo na godišnji odmor.

"Zahvaljujem se načelnici Klinike dr. Azri Pašić, pomoćniku direktora UKC Tuzla dr. Bahrudinu Hadžiefendiću, a posebno se zahvaljujem dr. Nazimu Imamoviću, koji je i izveo operaciju sa svojim timom, na svemu što su učinili da sve prođe u najboljem redu", dodao je Ramiz Salkić.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

KOMENTARI (4)