Ramić-Čatak: Želimo smanjiti procenat pušenja među mladima. Odrasle niko ne tjera..

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

AntiZakon

Na osnovu čega gospođa tvrdi da smo najgori u regionu ? Slažem se da duhan nije ,,najzdravija " biljka ali ovo je teror manjine nad pušaćima. Nadam se da zakon neće proći i da su potrebni amandmani i ispravke . Svi oni koji ne žele udisati dim neka idu u objekte za nepušaće i neka se tamo druže sa svojim istomišljenicima. Neka jedu visokokalorične kolače i piju cocacolu. To je jako zdravo.

Damianusdarcus

Na osnovu čega gospođa tvrdi da smo najgori u regionu ? Slažem se da duhan nije ,,najzdravija " biljka ali ovo je teror manjine nad pušaćima. Nadam se da zakon neće proći i da su potrebni amandmani i ispravke . Svi oni koji ne žele udisati dim neka idu u objekte za nepušaće i neka se tamo druže sa svojim istomišljenicima. Neka jedu visokokalorične kolače i piju cocacolu. To je jako zdravo. ka AntiZakon Problem je što od vas krezubih smradova ne možemo ni u slastičarnu otići a da ne govoeim o kafićima. Smrdimo i mi od vas peksina. Ali ćete ubrzo napolje pa cuclajte do besvijesti i po mogućnosti ponesite Orbit jer bacate 2 metra na trulež!

Kada ce demonstracije zbog povecanja cijena namirnica?

Jutros ugledah u Konzumu da ulje kosta 5 KM!! Da li je vama dragi sugradjani i dalje sve OK?

X

Pusenje nije zabranjeno samo u vukojebinama kao sto smo mi, u svim civilizovanim zemljama je nekulturno i na otvorenom pusiti u blizini drugih. Ali jos malo cemo se strpiti i sa pusenjem je gotovo. Ja cu biti taj koji ce svakoga ustvari objekat u kojem se ne bude postovao zakon prijaviti i pozivam druge da to rade sto cesce.

@Damianusdarcus 13. 03. 2022. u 10:02:40

Problem je samo u tvojoj šupljoj glavi. Ako neko odredi da je objekat za pušače nemoj dolaziti tu i riješen problem.Kako ti možeš diktirati i određivati vlasniku objekta šta će on unutar svojih zidova raditi. Krezubi su samo oni što jedu čokoladu i kolače. Slatko ubija! A pored toga zbog vas proždrljivaca trpi kompletno zdravstvo i društvo. Diabetes, kardiovaskularna bolesti itd....

/ Najnovije