Ramazanska poruka reisul-uleme: Večeras, sa akšam-namazom, ulazimo u veličanstveni ramazan

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Tebi jestež garant koliko si se napljackal sa sda jeste ti velicanstven, ali zapamti majmune valja ti pred boga stat, a sa svim sto si rradio *****at ces, ono oravo

Smrt sekularne države ne smrt svake države!

Sjećate se SFRJ, "strašne tamnice naroda" u kojoj je sve bilo zabranjeno a svi smo zajedno slavili sve blagdane? Bez današnje podjele na etnokonfesionalna plemena i njihove teritorije krvi i tla.Crkva u Hrvata, IZ i SPC, okupirali su ono što je bila res publica. Sve, na sve strane, poput termitnjaka vrvi od vjernika, pravednika, blaženika, svetaca, dobrih i evlija. A Sodoma i Gomora su Disneyland za zločine, nasilje, pljačke, nepravdu, bezakonje u kojem živimo. I sve uz blagdanske govorancije utovljenih crkvenih i vjerskih parazita. Kardinala, reisa, patrijarha, biskupa, efendija, episkopa, koji žive u paralelnom svemiru izobilja. Zadrigli od bahatosti i raskoši. Na jaslama tzv. nacionalnih stranaka, njihovoj braći i sestrama po *****i i zlu.

SMRT SEKULARNE DRŽAVE JE SMRT SVAKE DRŽAVE!

*ISPRAVAK*

Jedino

sta je velicanstveno, to je vasa velicanstvena ... zaostalost, a i primitivizam. Daleko vam lijepa kuca, svima koji su zaludjeni religijama.

Sjecam se ja nestasica i kako nisam smio nista

>>Sjećate se SFRJ, "strašne tamnice naroda" u kojoj je sve bilo zabranjeno a svi smo zajedno slavili sve blagdane? Bez današnje podjele na etnokonfesionalna plemena i njihove teritorije krvi i tla.Crkva u Hrvata, IZ i SPC, okupirali su ono što je bila res publica. Sve, na sve strane, poput termitnjaka vrvi od vjernika, pravednika, blaženika, svetaca, dobrih i evlija. A Sodoma i Gomora su Disneyland za zločine, nasilje, pljačke, nepravdu, bezakonje u kojem živimo. I sve uz blagdanske govorancije utovljenih crkvenih i vjerskih parazita. Kardinala, reisa, patrijarha, biskupa, efendija, episkopa, koji žive u paralelnom svemiru izobilja. Zadrigli od bahatosti i raskoši. Na jaslama tzv. nacionalnih stranaka, njihovoj braći i sestrama po *****i i zlu. ka Smrt sekularne države ne smrt svake države!<<........................................... izustit javno protiv komunizma. Pa se isto sjetim i kako su mi ¨zamrzli devize¨, mogao sam samo 100 DM dnevno podic, a red se otalacio pred bankom jer svak pokusava da spasi sta moze.. Sjecam se par-nepara, kao nema goriva, pa dojava ima na onoj pumi, pa mi svi brze bolje tamo, a ono opet red 2 km...... Sjecam se da sam u Trst ili Austriju isao po bilo sto, jer u nas nije bilo za kupit (proizvest sami nismo znali, a uvest nam nije dala vlast da ne odu devize, ko fol...) Sjecam se ja kojecega, samo tebe zaslijepljuje nesnalazenje u ovom novom, pa se vracas u proslost.... A istina je jednostavna: nit je valjalo ono, a nit valja ovo sad!!!

/ Najnovije