Ramazan u Srebrenici: " Šaljemo pozitivnu sliku i pokazujemo da povratak opstaje"

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MEHO

OSTAVITE DJECU NA MIRU A VI STARI ****UNI BORI TE SE PROTIV SNSD KOJI VAS JE STRPAO U GETO!

samo se sda brine za muslimane

aferim!

Ne pijem dok Paja vozi

OSTAVITE DJECU NA MIRU A VI STARI ****UNI BORI TE SE PROTIV SNSD KOJI VAS JE STRPAO U GETO! ka MEHO Zna se ko bori protiv snsd. I kakve veze ima sa temom

Ne pijem dok Paja vozi

Lijepe riječi su ukras!

Iz OHR-a: Spremno je rješenje o Vladi Federacije

Iz OHR-a: Spremno je rješenje o Vladi Federacije i ovako će izgledati: Schmidt će, kako se ekskluzivno doznaje, ovu odluku 'donijeti nekad nakon blagdana'. Vlada Federacije uskoro će biti formirana. I u njoj neće biti SDA. Vladu će činit stranke Osmorke i HDZ-a BiH, a rješenje će donijeti OHR. Ovo je ekskluzivno pod uvjetom anonimnosti potvrdio visoki izvor iz ureda Veleposlanstva Sjedinjenih Država u BiH, a i nekoliko izvora iz samog HDZ-a. Što će biti glavni dio toga rješenja? Rješenje će biti privremeno, odnosno, neće se mijenjati Ustav Federacije BiH niti će se ovaj model moći primijeniti u budućnosti na način da se već sada može s time računati.

stalno čujem o neki PROSTAČIMA

šta je to, da prostiš?

/ Najnovije