Rafalei od danas nadlijeću BiH, vojnici EUFOR-a na ulicama Sarajeva

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

Oni su tu da nas zaustave kad se đikani budu htjeli otcjepiti... treba ovo odjebat!

Šta je Mile

Djeca ti se bolan smiju... E mile, mile...

koliko li su

njihove ruke krvave sve to nepomaze bice krvavi rat do istrebljenja ovaj put neko ce nestati skroz naskroz

koliko li su

njihove ruke krvave sve to nepomaze bice krvavi rat do istrebljenja ovaj put neko ce nestati skroz naskroz

Šta je Mile

>>njihove ruke krvave sve to nepomaze bice krvavi rat do istrebljenja ovaj put neko ce nestati skroz naskroz ka koliko li su<< _____________ Jevelini, NLAWovi i naravno Bayraktari Слава Україні! Героям слава!

Realista

Meni se ovo nimalo ne svidja.

Šonene

Zašto ne patroliraju po Banjaluci , ako su dobronamerni? Uvijek treba izgleda neko da štiti Sarajevo , počevši od Valtera.

Леми

Osuđujemo govor mržnje. Molimo da pišite komentare kao obrazovani ljudi.

MI SVEDI NECEMO U NATO

ima li ko hoce li u nato

/ Najnovije