Radončić: Uskoro ću reći 'Građani, dajte mi Kanton Sarajevo, bit će ovo Dubai'

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Kani se ćorava posla.

Guest

Žao mi je ali ti ne vjerujem

Scepan polje

Dubaji je sinonim za propast grada, grad sa hiljadama septickih jama, bez centralnih sistema kanalizacije. Samo kriminalci vole taj grad.

hahahahhha

hahahahaha joj fahre sto se "uradio" , cuj "dajte mi kanton" hahahaha,

Rajvosa

Treba ti dati k**ac da izbijes oci...

Genocidasi

A da na kraju ne ispadne srbija i hrvatska hahaha septičke jame pune izmeta. Glasati će mo al ako slažeš da nam dopušta da te objesimo za jaja pa na vrbu

Bosanac

Idi odakle si siso lopove pa tamo pravi sta hoces kriminalac

Bosanac

Idi odakle si siso lopove pa tamo pravi sta hoces kriminalac

Drinco

Uranio naspavo I ovaj da se javi.

Brko Brko

Mislis na Dubai kao prestonicu bjelosvjetskih kriminalaca i bjegunaca od zakona, offshore kompanija i poreskih utaja-e tu si master nema sta. Bio si u prilici da neato napravis, niso ni pokusao -cao.

Elenorin

Ovaj mali bi nesto da uradi. :) okej, sredi da ti odijelo bude po mjeri i da ti ne ispadaju rukavi kad nosis sako. Krojaca zovi da odijelo prilagodi tvojoj visini i velicini. :) I nadam se da neces nista trazitinod nas gradjana, jer si ti jedan obicna pokondirena tikva.

Pehlivan

Bježi ba Smradončiću!, Od čega će ti napraviti Dubai? Hoće li biti pod onim tvojim izbornim sloganom, "Cunami razvoja i pravde"?! Hahah! Lik je u vlasti na federalnom nivou, i sve je jasno koliko su njegovi kadrovi uspješni! :D

eto ti bakir

napravi od njega poštena insana , junače

Porfiricus Geneticus

Samo si nam još ti u svom ovom zlu i nevaktu trebao. Adano sikter.

Jok

Zar ima gori covjek od scepe,lazov,manipulator,monter i izmisljator afera,tvrdi da su svi lopovi osim njega......da ima obraza nebi nikad nikog pomenuo. Treba se dokazati da te neko prepozna. Vece zlo za bih od sceoe ne postoji.

lenovo

Aman covjece, pola zivota mi prodje gledajuci te, sjasi nam sa kicme, dosta nam je ove zute budale, jos bi nam trebao i ti.

Guest

Kokos Ovo je jedini slučaj ministra - dezertera... unikat.....Ministar sigurnosti a pobjegao u jeku pandemije i špicu migrantske krize...i sad mu treba bar kanton...Bože sačuvaj...svakakva cvijeća u bašči božjoj....

Aha

Ego - manijače, eno ti Gusinja pa se liječi.

Asko

Papak, sad imamo Duabi već. Idi ga pravi tamo odakle si pobjegao. Ne treba nama to. Nama treba Minhen, Štokholm,Beč. Gdje sve štima i gdje je po slovu zakona. A u Dubaiju mogu Ti i takvi kao ti raditi ovo što Vi radite po Sarajevu. Puuu

/ Najnovije