Radončić: Moramo učiniti sve da Bošnjaci opet ne izaberu Komšića

/ Komentari (58)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Damianusdarcus

A da se ti vrneš u Srbiju?

BRKO

BOGU HVALA DA JE NEKO NORMALAN KOD BOSNJAKA

.

Haj` ne budali... Eto ti ćeš sa svoja 453 glasača moći da nešto odlučuješ. U stvari, ko je Šćepo da odlučuje kome ću dati svok glas na izborimai?!! Naravno da ću za Komšića.. Imaš li možda boljeg kandidata... Ma samo Komšo...

kinez

VI BOSNJACI??? SA SVOJIM SDA PRESLI STE SVE GRANICE ISLAMSKE POLITIKE.NECE VAM NISTA PROCI DO GOD SE OVAKO PONASATE.NEMA GRADJANSKE DRZAVE I TU JE TACKA ZA SVA VREMENA.

Edo

Ti si smece bez vjere i nacije moj savjete sto prije se skloni iz BIH mozes kod svog prijatelja Covica sto ti je oprostio pdv dugovanje od 15 milion KM, izdajnik narko perac novac sta sve nisi…. Obcni placenki pesto !!!!!

Леми

Изјава вриједна поштовања. Мудар приступ који води у помирење и сензибилизацију (верујем да бошњаци познају смисао ове ријечи) односа у БиХ. Ако буде Комшић поново изабран бојим се да ће то бити и посљедњи избори у БиХ.

Epi

Kme kmeee...

Bosanac

*** Lopove Izdajnice ko te dovede u Bosnu ***

леми је чкапи

Изјава вриједна поштовања. Мудар приступ који води у помирење и сензибилизацију (верујем да бошњаци познају смисао ове ријечи) односа у БиХ. Ако буде Комшић поново изабран бојим се да ће то бити и посљедњи избори у БиХ. ka Леми _______Хај` не будали... Ето ти ћеш са своја 453 гласача моћи: да нешто одлучујеш. У ствари, ко је Шћепо да одлучује коме ћу дати свок глас на изборимаи?!! Наравно да ћу за Комшића.. Имаш ли можда бољег кандидата... Ма само Комшо...

AsAsova

VI BOSNJACI??? SA SVOJIM SDA PRESLI STE SVE GRANICE ISLAMSKE POLITIKE.NECE VAM NISTA PROCI DO GOD SE OVAKO PONASATE.NEMA GRADJANSKE DRZAVE I TU JE TACKA ZA SVA VREMENA. ka kinez Debilu samo procitaj tekst, jel moguce da si tako ogranicen ? Pise ti fino ko uzima glasove vecine BOSANACA I HERCEGOVACA, ZELJKO KOMSIC ZA JEDINOG PREDSJEDNIKA !!!!! Ti se javno izjasnis kao nacionalista i fasista pa bi usput da povuces jos par stotina hiljada ljudi ?? Komsic JEDINI ZASLUZUJE svojim radom podrsku. Ne misli samo na svoju gu*icu za razliku bakira, dragana i milorada.. sda postoji i opstaje zbog hdz-a, ssnd i obrnuto.. PAPAK, niko te nista nije pitao, gradjanska drzava je jedina realnost sve ostalo je gubljenje vremena.. Treba da pratimo i slusamo degenerike poput tebe ? Mora da si i ti nakacen na budjet pa ne zelis EU, odgovara ti bogacenje poglavica.. PS Ovaj Crnogorski lopov se uzalud trudi, sjecamo se da je bio bijednik do rata u BiH-a.. i slucajno, svojom dobrotom dodje do ogromnog bogatstva, preko nasih ledja..

Dosta vise papanluka izvana

Moramo sve uciniti da stranci iz Srbije i Hrvatske ne glasaju u BiH. Ne trebaju nama takvi da nam kroje kapu. Mi cemo birati koga mi hocemo a ti prosetaj je rne pripadas ovdje. Dosta!

N

Bosnjaci smiju i trebaju izabrati opet komsica. Razlog je jasan. Patriota i vpli drzavu i ne radi na njezinom razlaganju. Isto tako da je covic kao komsic masa bosnjaka bi glasala za njega. Ali politika koju petokolonas i ruska podguzna muha radi ima suprotan efekat. Sad ga bas treba majorizirati.

.

jel tebi zao civila u iraqu od strane usa ili ti je zao samo civila u ukrajini ubijenih od strane rusije. Nema teme oko ubijanja irackih civila te se zakljucuje da tzv. bosnjaci bezuslovno podrzavaju svjetskog teroristu koji nikada nije odgovarao za zlocine a to je nato ka Miki ____Meni je žao samo ovih rusa- koji mi je qratz??? Đe ću bolan rusa žaliti... Ali fakat ih Velika Ukrajina stavlja u ravan sa Pakistanom, Indijom, Sjv. Korejom i ostalom sirotinjom sa A bombom.. Ah šta ćeš.. Moraš oriznati da su Ukrajinci fkt heroji,, I zato SLAVA UKRAJINI! SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Guest

Guest @ BRKO Ako ti je on normalan onda se pitam sta cekas sa neuropsihijatrijom. Lopov lopova podrzava zato navija za cigosa krivoustog. Isto kao Zuti i on navija za istoga samo sto ne smije javno reci zbog umobolnih mazohistickih glasaca. Zna se zbog koga Sebi ja.

Guest

Guest Jado sam ti nick govori sve rijeci su suvisne. Mora da si i ti sljego u grad,a selo ti ostalo u glavi.

Majmune

Sve će Bošnjaci uraditi da tebe isele iz Bosne, kojoj nikada nisi ni pripadao. Zar mislis majmune da za Željka Komšića glasaju samo Bošnjaci? Pa majmune da znaš da glasaju i Hrvati, kao i bosanci i hercegovci kojima je dosta ušlja poput tebe i Čovića, krivoustog psa!

Guest

Guest @ Edo Bravo za pocetak dovoljno o Scepi.

MrziteljPDA

Upravo si Radončiću sa ovom izjavom svoj propali projekt zvani SBB pomnožio sa nulom na izborima! To ti garantujem!

Guest

Guest @ Miki A sta si ti ne znas ni sam 0.

Guest

Guest @ Majmune Najpametniji komentar ste dali kratko jasno.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

I glasat cu, naravno, za Komšića!!

.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

I glasat cu, naravno, za Komsica!

.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

I glasat cu,naravno,za Komsica. U cemu je problem!

.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

I glasat cu,naravno,za Komsica!

.

Hrvatski član Predsjedništva u Ustavu BIH NE POSTOJI! Postoji samo ČLAN PREDSJEDNIŠTVA IZ REDA HRVATSKOG NARODA! I biraju ga svi gradjani u Federaciji u BIH!

.

Kan

Svako ko je protiv gradjanske drzave treba biti likvidiran kao sto su to partizani radili. Ko voli fasizam neka se seli u Madjarsku, Srbiju i Hrvatsku. Tamo je fasizam jako popularan. Ovaj srpski spijun nije uspio u svojoj namjeri da udje u predsjednistvo pa je dobio novi zadatak od BIA da razjedinjuje Bosnjake iznutra. Ako krene rat njega bi prvog trebalo pronjihati na Trgu Republikekao upozorenje svim izdajnicima.

registriran

Nema veceg **** od Kratkog.

registriran

Kratki nema skole i ono nesto ko hoce. **** crnogorski.

BOSNA

Pomirenje i relaksacija odnosa će se desiti kada se prizna GENOCID, ISPOŠTUJE SUDSKA ODLUKA ZA UZP, PRESTANU VELIČATI RATNI ZLOČINCI, A POĐE POŠTOVAT DRŽAVA BOSNA I HERCEGOVINA. IAKO SAM ZA OPCIJU JEDAN GRAĐANIN JEDAN GLAS, SVJESTAN ****** ISTORIJSKIH TRENUTAKA SAMO U GORE NAVEDENOM NEĆU GLASATI ZA KOMŠIĆA.

Ego

Kratko i jasno a najbitnije je stoje i istinito!

gost

Izdajnik ostaje izdajnik. *** ti Čović preminule.

lol

AKO SE OPET DOZVOLI BOŠNJAMA DA IZABERU KOMŠIĆA DEFINITIVNO SU ZACEMENTIRALI SVOJU SUDBINU U REZERVATU OD 23%.ZNAČI SVJESNO RADE NA RASPADU BIH. *** Šta ćete uraditi po tom pitanju? Opet šuplja priča. Znaš i sam da nemate *** i da bi vas pomeli za 48 sati. Zato budi miran i ne laprdaj bez veze..

Guest

Tko si ti da braniš ljudima da glasuju kako žele,ovdje će biti demokracije i poštivat će se jednakopravnost svih, jedan čovjek jedan glas.

Ibro

Ha ha

Ibraga

*** ti Sebiju

Car

SDA ti je valjala I ukrao si bosnjacku stampu porjeklo imovine POSTENI

nasvasta

Jel to prijetiš patriotama *** jedno dobro razmisli kome ćeš ti šta učiniti *** stoko kriminalna košta će te prijetnja.

Voksal

Izdajte Bosnu, nema vam spasa. Mala vam je planeta.

Xx

Ja samo za Komsic-a.

Hrvat

AKO OPET IZABERETE ONOG ZEKANA KOMSICA TO JE KRAJ BIH SAMO VAM OSTAJE ONI 23 POSTO PA TAD BIRAJTE ONOG ZEKANA KOLIKO GOD HOCETE

Bosna bosancima

Pa konju jedan, hajde me natjeraj da glasam za svog ako me taj isti handri stoljeće i svoje cukun unuče obezbjedio i rijeku Roadobolju okrenuo, glasam i glasati ću za Bosanaca

KOMSIC

JEDINI ZA KOGA VRIJEDI IZACI NA IZBORE. JEDAN PREDSJEDSJEDNIK SVIH NARODA U BIH, OSTALI NE ZASLUZUJU STAJANJE U REDU NERADNIM DANOM.

Bobini

Kao hrvat, poželio bih zdravlje i uspjeh gospodinu Radončiću. Umjeren je i razuman političar. Ne gradi se ničuje dobro na prevari.

Ma

Ma daj pa gradjanska, ovo ono.

Bre

I ti ni je dijelio kriminalac jedan icitelju jedan obicni *** Bakiru

HashimQ

Šćepo Radončić je najveća pussyka što može postojati na zemlji, prevrtljivac, mafijaš, izdajnik, takođe kupljeni ruski čovjek. Ovim je završio svoj politički život!!!

Genocidasi

*** . Moramo učiniti sve da Bošnjaci ***.

Za kineza

****. Mi u našoj državi birati će mo koga mi hoćemo jer imamo pravo a vama *** ako ne odgovara *** napolje Znate gdje su vam granice .

Nije vazno hoce li biti izabran Komsic,vazno je da nebude izabran radoncic,on vise mrzi Bosnjake od dodika i covica zajedno

...

Drvosječa

Ne postoji u Ustavu ništa "iz reda", bagro neoismena, Iz reda možeš izabrati samo ovcu i ne čovjeka.

Drvosječa

Još jedan pokušaj biranja "iz reda" i imat ćete ono šta ste tražili. Onda ćete se moći jašiti međusobno do mile volje...

Wizardzg

Idi nazad odakle si došao kosovac prodana duša. Radi za covica i dodika.

NRW

Da si bio dobar i pametan birali bi tebe a ne Komšića

/ Najnovije