Radončić: Ko onda ne želi strance? Onaj ko želi podjelu BiH

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Baton

Di je dodik na pregovorima.svecsto hrvati dobiju u federaciji,bosnjaci moraju dobiti u genocidnoj ili smo odustali od tog dijela bih,sto bi bila IZDAJA.

Guest

Guest A ti bi da i dalje plovis morem sa kesom u ruci.

Nikolica s prikolicom

Pažljivo sam odslušao cijeli intervju g. Radočića. Još nešto je rekao Radončić, ali je u članku to izostavljeno. Zašto? Niste slagali, ali niste ni istinu rekli. 19. ći će uskoro, postigli ili ne postigli dogovor. Neustavno (protiv Daytonsko) ponašanje neće proći, ja sam u to siguran. Zemlje potpisnice Daytonskog i Washintonskog sporazuma znaju što je tamo potpiasno. Ne trebaju im nićiji tumači.

Ljiljan

Ratni kahvedžija a danas milioner,u gusinje I pametuj svojoj kuji što te okotila jb.je ti u čmar

S R B I N

*

Ko bolan tebe sta pita, sta se laktas ispod koljena?

Patuljasti kratkonogi lazljivi prevrtaner, kucni ljubimac porodice Izetbegovic.

nasvasta

Kome je bitno mišljenje ovog izdajice.

/ Najnovije