Radončić: Ja sam 2-3 puta možda pobijedio za Predsjedništvo BiH, ali su me pokrali

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

dP

Jadničak, baš mi ga nekako prosto žao. :D

Anti Virus

Sreca nasa pa nisi, da jesi ko zna zna gdje bi Sarajevo sad bilo !!?

Sasa

kakav kreten

Roki

Radoncicu Fahrudine, mozda su ukrali nekom drugom pobjedu, medjutim tebi sigurno ne, ti u Bosnjana sigurno ne mozes pobijediti, to ti garantujem.

Sirijac

A kome to nisu ukrali ili uskratili ustavom zagarantovana prava?

ohO

Pricaj mi o tome...i mene su isto tako pokrali sest ili sedamnaest puta...true story

budući svaba

konjino glupa nebira se šef mafije pa da se zatebe glasa nego predsjednik države a ovdje niko nikome ne krade glasove jer vladajuće stranke imaju dovoljno glasova da pobjede jer njihovi glasaći imaju posao koji su im oni omogućili a većina ljudi uopšte ne glasa a znamo zašto

XY

Mozda si ti to samo sanjo! Taj san u BIH neces dosanjati! Pokusaj u CG!

/ Najnovije