Radna grupa za BiH: "Schmidt treba da se povuče iz sudjelovanja u predmetu Kovačević"

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smit je ok

Ako ne valja nikome,znaci da je pravedan

SMITH JE KRSCANSKI RADIKAL

On i dolazi is "demo"krscanske stranke..Bas,se pitam sta bi bilo kad bi se u Turskoj,Albaniji,BiH,Alziru-bilo gdje da su muslimani u vecini,oformila neka ISLAMSKA stranka.Iste bi sekunde od zapadnih demoNkrata bila proglasena "teroristickom".A kod njih je to tzv demo(n)kratija ...Smith je obicni krscanski RADIKAL koji se otvoreno stavio na stranu kleronacionalistickog HDZ i treba traziti njegovu smjenu!On je i poslan iz krscanske unije(tzv EU) da razvali muslimane,isto sto rade u Turskoj,na Kosovu,u Sandzaku,Egiptu,Arabiji,Jordanu..ZLO polazi iz tzv EU...

pingvin-na-aparatima

Samo jako za BIH!!!

Radna grupa

bosanaca i hercegovaca je ustvari grupa bošnjaka

kuglof

Uvijek se djeluje kad je kasno..... igra je gotova.... Vi slušajte šta vam Kona, Neka i Forto govore.... Ursula je sa Plenkijem odigrala duplu igru-.... šatro ispunjeni uslovi....osigurala sebi drugi mandat i rade na razbijanju Bosne. Zašto? Zato što evropa nema više kapaciteta za proširenje.. Zamislite jedna Njemačka od 70 miliona ima jedan glas : a od Jugoslavije nastalo sedam.... Zar mislite da će Evropa dozvoliti da Hrvatska ima dva glas i Srbija dva i Albanija dva. Zato je koncept Velike Hrvatske i Velike Srbije i Velike Albanije prihvatljiv jer su to tro glasa a ne jedan.Obaranjem presude Kovačević Bosna se još više ufdaljva od EU

Schmidt

Sta kazala mene raja fukara?? Ja visoka PREDSEDNIK od ova Provinzija. Mene niko darf beinflüssen

Postar Ivan

Radna grupa Bosanaca i Hercegovaca je grupa muslimana koji ne odustaju od ideje tzv gradjanske BiH u kojoj bi muslimani preglasavali Srbe i Hrvate. Malo morgen!

Gost

Radna grupa Bosanaca i Hercegovaca je grupa muslimana koji ne odustaju od ideje tzv gradjanske BiH u kojoj bi muslimani preglasavali Srbe i Hrvate. Malo morgen! ka Postar Ivan Koji maloumnik može istovremeno biti i BOSANAC I HERCEGOVAC? Jasno da je to nemoguće i jasno je da su im uvijek muslimanska imena.

Nula od covjeka i politicara

Normalan covjek nema nikakav komentar o svabi smitu. U Njemackoj ne bi smio ni pomisliti da na ovakav nacin djeluje.

Bankar

Mene ova tzv radna grupa podsjeca na tzv kakandski institute za genocid. Mladomuslimani se okupili u nekoj kuci i osnovali institut.

Adi

Ko vas uhl**** zvani radna grupa hebe, koji ste vi ***** **** vas onaj ko vas izmisli

Zbogom

Cristian schmidt mora dati ostavku na svoj položaj i napustiti BiH.BiH treba visokog predstavnika koji će biti nepristran tumać Ustava BiH i daytonskog sporazuma,a Schmidt to nije.

Adi

***

Adi

***

Ratna grupa

bosanaca i hercegovaca je ustvari grupa bošnjaka ka Radna grupa to su oni patriJoti?

Sigurno neko pametan!

Koji maloumnik može istovremeno biti i BOSANAC I HERCEGOVAC? Jasno da je to nemoguće i jasno je da su im uvijek muslimanska imena. ka Gost

Nema straha

Radna grupa Bosanaca i Hercegovaca je grupa muslimana koji ne odustaju od ideje tzv gradjanske BiH u kojoj bi muslimani preglasavali Srbe i Hrvate. Malo morgen! ka Postar Ivan Suština je da toga ne bi bilo. Svi bi bili izjednačeni u mogućnosti izbora, svaki pojedinac i građanin BiH. Pa najbolje bi prošli oni koji imaju najmanja prava zbog manje brojnosti. Nema razloga da se iko toga boji. Kvalitet, sposobnost i reference bi bili presudni kod kandidata za pozicije. I sključivo svaki glas pojedinca. To je demokratski izbor.

Lili

IMALI U TOJ SKUPINI IJEDAN SRBIN ILI HRVAT

Srb IN

Suština je da toga ne bi bilo. Svi bi bili izjednačeni u mogućnosti izbora, svaki pojedinac i građanin BiH. Pa najbolje bi prošli oni koji imaju najmanja prava zbog manje brojnosti. Nema razloga da se iko toga boji. Kvalitet, sposobnost i reference bi bili presudni kod kandidata za pozicije. I sključivo svaki glas pojedinca. To je demokratski izbor. ka Nema straha Zasto to niste prihvatili kad je Srbija NUDILA u Jugoslaviji???????

Nema DEMOKRATIJE

>>Suština je da toga ne bi bilo. Svi bi bili izjednačeni u mogućnosti izbora, svaki pojedinac i građanin BiH. Pa najbolje bi prošli oni koji imaju najmanja prava zbog manje brojnosti. Nema razloga da se iko toga boji. Kvalitet, sposobnost i reference bi bili presudni kod kandidata za pozicije. I sključivo svaki glas pojedinca. To je demokratski izbor. ka Nema straha<<KOD ISILOVACA

Alija

IMALI U TOJ SKUPINI IJEDAN SRBIN ILI HRVAT ka Lili nemaju hriscani sta dactraze u muhamedovoj Bosni. Allahu ekber

/ Najnovije