Radmanović protiv Schmidta: 'Ako se on obrati u Parlamentu...'

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

@Sad će

A vi handžar il SS diviziju a neki u Četnike a i zna se U vi ostajeto śto jeste protiv antifašizma

Guest

Obratit će se on,ima na to pravo,njegova je zadnja

Biber

Ovaj Radmanović veća lažovčina od Dodika,iako sam bila ubijeđena da je to nemoguće. Radmanoviću bi bilo bolje da ide u penziju,ili da vrati nezasluženo otpremninu!!!

Guest

Guest I ne treba da se pojavis Visoki predstavnik ne dijeli lovu on je zakonski oduzima valjda sve razumijes.

GospoDŽo!!!

>>Ovaj Radmanović veća lažovčina od Dodika,iako sam bila ubijeđena da je to nemoguće. Radmanoviću bi bilo bolje da ide u penziju,ili da vrati nezasluženo otpremninu!!! ka Biber<< Ne ide biber na pilav niti na pichke

Iskreno

Ja nepismenog i naivnog naroda, komentari kažu sve. Žao.mi je što pripadam ovim prostorima.

Patriot

Gotovo je, ovo samo rat može riješiti. Ja i stotinjak mojih boraca spremni. Gazimo redom, prvo Bakirovce.

Korektan

To je samo predizborna kampanja, ne nasijedajte na političarske brutalne prevare. Oni se dogovaraju.

Haha

Ovaj beskrvni starac koji dzaba prima platu i zauzima mjesto u Parlamentu države Bosne i Hercegovine je obična podguzna muha laktaškog vola. I ne znam zasto dajete prostor nebitnim likovima.

/ Najnovije