Radman i Kavazović: Saradnja IZ i Katoličke crkve kao primjer političarima

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zenica NK

Hrvtaskog ministra Radmana nije trebalo primiti u današnju posjetu BiH. Iz jednog razloga što taj patološko oboljeli političar u EZ pljuje i povrača na sve što je Bosansko. On iznosi lažne podatke osvrčuči se na surogat hrvtatske historičare i nadrnaučnike, nastoječi svim sredstvima prikazati BiH kao državu koja nije dorasla da buda član EZ. Bilo bi dobro kada bi Reis rekao, da je Radmana primio samo da bude ljubazan, več kada je došao, a da on zna da je Radmanzbog svoje fašističke ideologije na koju se ponosi nepoželjan u BiH.

Stari znanci

ovako aubi u Pavelicevoj dzamiji klanjali se vodji

Slava Storonci

@ZenicaNK: Oš reć da je BiH zrela za ulazak u EU? Dok god sami ne riješete međusobne razmirice ne možete računati na članstvo. Imamo mi i svojih problema preko glave. Da se bavimo još i s vama? Ma hajte, molim vas..:)

/ Najnovije