Putnici iz BiH će uskoro morati podnositi zahtjev za ulazak u Schengen zonu: Evo koliko će i plaćati

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ispravka krivog navoda

Ugrozeni i majorizirani hrvati u BiH, jedino oni nece morati podnositi zahtjev.

Panzer

***

Db

Ugrozeni i majorizirani hrvati u BiH, jedino oni nece morati podnositi zahtjev. ka Ispravka krivog navoda PA I TVOJI SU NEKAD BILI HRVATI, U ČEMU JE PROBLEM???

@Db

PA I TVOJI SU NEKAD BILI HRVATI, U ČEMU JE PROBLEM??? ka Db Možda bi više željeli da su bili srbi

Pa legalizirana kradja kao i mnoge druge

Al eto, ako je za utjehu 7 Eura za tri godine, nije to sad nebo. Ali princip je, zna se, kradja. Otimacina, lopovija. A s obzirom da se diskriminiraju milioni, moglo bi se ici i dalje i traziti zametke fasiszma!

Derim

PA I TVOJI SU NEKAD BILI HRVATI, U ČEMU JE PROBLEM??? ka Db Pa problem je sto su i moji i tvoji bili slaveni i iliri prije nego je postojao hrvat, srbin i ostali kurtzi....jarane sto si stao na 500 godina ranije, idemo dalje, barem 1000 godina ako necemo do majmuna tvojih potomaka.

Cocaine

Znaci samo ovi sta inaju bosanske ćage moraju Hrv.putovnica kako isla ide i dalje

/ Najnovije