Putinova najbliža saradnica pisala Čoviću: Šta očekuje od lidera HDZ-a?

/ Komentari (21)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ALO

Znači ipak je donesena Rezolucija, koja traži da se promeni iznorni zakon, po presudi Ustavnog suda BiH?

Splavovi

EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i sa ovim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati! Do sada je bilo lako, samo je bacao tursko bre na sve strane...KATASTROFA!

Bos-Sa

Svi koji imaju bliske susrete sa Putinovim prijateljima,je usao u saveznistvo fasista.Je li to bivsi Jugoslaven,komunista?

Bosanac

FASISTI

Tuner

Kamenjarski chetko dobio radni nalog. A to dovodi do ljiljana na grudama i u neumu.

tonk19

Čuj Ukrajina činila ratne zločine, diskriminirala, a što sada vi Rusi radite. Preselili ste preko 5 miliona ljudi, rušite, uništavate, ubijajte, vi ste svjetsko zlo bili i ostali.

Pametan ce pokusavati izvuci najbolje sto moze za svoju naciju i drzavu. Tako je radio Tito. Danas to radi Orban.

Proiblem je sto danas nema vise bas puno tih pametnih u politici, vise su skorojevici (dotepanci) sa 2 razreda osnovne i kupljenom nekom diplomom, IQ oko 90-100 jedna dovoljno da ne bude ociti debil...Sta ocekivati od takvih?...

Kad

Erdogan to isto radi nije fašista, marš licemjeri, lažljivi lopovi.

Gulliverus

Ruski sluga i Baba Matovilca, svi na liniji ruskog fašizma i fabrike laži. Dragane kockoglavi, samo napravi bilo šta loše i letiš!! Smrt rusofilnim fašistima!! Slava Ukrajini!!

Šta kaže bjeloglavi... Davaj, davaj... Spasibo eta ruskaja bratja... Mali Kremljenko... Hrak, pljuc

Ljiljan

Eto moji Bošnjaci znate šta vam je činiti kada budete proputovavali kroz malu posranu fašističku krvačku,uvijek se omarate na pogodnim odmaralištima kraj puta da ohladite motor ,"slučajno"vam ispadne opušak ili zapaljeno ćibre a ove vrućine idu sada al štaš takve stvari se dešavaju nije do nas!!!

Guest

Guest Ovaj cigos lopovski smrdljivi,jer im koza smrdi svugdje ga stavlja fujjj.

Guest

Guest Isti otirac gadi mi se.

Peacemaker

Covic je jedna obicna slina, i tako ce ga i otresti na kraju.

@Ljiljan

Eto moji Bošnjaci znate šta vam je činiti kada budete proputovavali kroz malu posranu fašističku krvačku,uvijek se omarate na pogodnim odmaralištima kraj puta da ohladite motor ,"slučajno"vam ispadne opušak ili zapaljeno ćibre a ove vrućine idu sada al štaš takve stvari se dešavaju nije do nas!!! ka Ljiljan Av Av Av na porodično stablo. Zar je za ovo tvoj dida(djed) krvario gaće ubijao i to četri(4) godine da ti tako pišeš

MUJO

DOSTA JE NASI LAZI PO PORTALIMA NIJE PISALA GOSPODINU COVICU TO SU LAZI NASE SARAJEVSKE POLITIKE TAKO STE REKLI ZA REZOLUCIJU KOJA JE IZGLASANA DA NEMA LEGITIMNO PRESTAVLJANJE A NA 12 MJESTA SE SPOMINJE TO SU KOMSICI BAKIR IZMISLILI POSTO JE RECENO DA SE MORAJU PROVEST ODLUKE USTAVNOG SUDA U BIH I EVROPSKI SUDOVA

hh

Sve vidimo i sve znamo "dragi" Rusi !

Rondo

Čuj Dragan "ruski igrač", svašta. Pa Hrvati su još od komunizma emotivno i gospodarski vezani iskreno za zapad. Svi do jednog tako je bilo i biće. E sada Srbi su svi emotivno vezani za Rusiju, a gospodarski isključivo na zapad. Bošnjaci svugdje po malo, a najviše na Tursku, a ona najbolja sa Rusima.

Nikolica s prikolicom

Poznato je i to ne treba Zapadu objašnjavati, Hrvati su prirodno okrenuti Zapadu. Nisu Rusi i Hrvati veliki neprijatelji, daleko od toga. Rusi su u zadnjem ratu, na primjer, slali oružje Hrvatima i ne Srbima. S druge strane Hrvati su emotivno vezani za Ukrajince, što znalcima također ne treba posebno objašnjavati. Treće, ono što danas radi ruska vojska u Ukrajini je barbarstvo par exellence, što Hrvati najoštrije osuđuju. Rusi se neće moći izgovarati da to u njihovom imenu rade Čečenci, Dagestanci, Burjati i ostali šljam. Slava Ukrajini! Herojima slava!

Nikolica s prikolicom

Na nešto bih vas potsjetio, što ljudi obično nemaju u vidu kad govore i pišu o kolaboracionistima s Hitlerovo Njemačkom. Ako dobro pogledate vidjet ćete da se kolaboracionizam desio isključivo u narodima koji su bili ugnjetavani od nekog drugog naroda. Ovo se uvijek treba imati na umu. Dobro tazmislite o ovome što sam upravo objasnio.

Db

*** MOLIM DA SE PRONAĐE IP.ADRESA OVOG KORISNIKA DA SE ISTI PRIVEDE.PA ČITA LI OVO ITKO????????

/ Najnovije