Putinov špijun stiže u Beograd: Na pomolu destabilizacija regije?

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Cv

Zabrinule su tebe krupnije i konkretnije stvari od nepostojećih boraca. Na autobus i u Beograd, avionom nećeš.

Damianusdarcus

Samo naprijed đikani... tu smo... ⚜️⚜️⚜️⚔️⚜️⚜️⚜️

Covjek

PSI RATA!

inšalah!

inšalah!

071

Nije zanimljivo, nego istorijski važno. Ako ovaj sleti, Vučić leti za 24 sata, i zajedno sa njim sva balkanska stoka i svi ruski igrači koji nas maltretiraju već punih 30 godina. Svaki i najmanji Vučićev potez koji bude afirmacija Putinove politike će biti ujedno i Vučićev kraj. Za razliku od zadnjih skoro pa 20 godina, politika prema Balkanu se radikalno mijenja u svjetlu invazije na Ukrajinu, i Srbija je pod lupom. Ovo će najvjerovatnije biti konačni poraz svih politika koje su od naših društava napravile pakao.

071 27. 02. 2022. u 01:08:54

ne žderi previše pite, udara ti na mozak!

071

@071 27. 02. 2022. u 01:08:54 Meni za razliku od tupavih nacionalista, mitomana, kukavica i obožavatelja poludjelih diktatora i ubica ima na šta da udari :).

Bosanac

Genocidni Lesinari spremaju rat ovo su zivotinje nisu ljudi

HELJP NATO NEMA VISE

doce vama rusija i srbija baije glave sa tim lazima i huskanjem ima da cvilite , djuuuubraaadd

Ljiljan

Ovo je idealna prilika da mi u BiH a I okolne države potrpamo ovu karpatsku gamad na traktore I donesemo vječiti mir I prosperitet u ovom dijelu svijeta!!

Laz

Lazna bijest, cak je i novinar al dzazire priznao da nije istina, on je objavio. Ali vi ste propaganda namax. Sto niko ne objavi slike ukrajinskih boraca sa svastikom, slave Banderu ustasu. Ali nee samo propaganda cnn-ska na max

Ljiljan

Lazna bijest, cak je i novinar al dzazire priznao da nije istina, on je objavio. Ali vi ste propaganda namax. Sto niko ne objavi slike ukrajinskih boraca sa svastikom, slave Banderu ustasu. Ali nee samo propaganda cnn-ska na max ka Laz DA EVO SADA ĆEMO DA VJERUJEMO; POLITICI,BORBI,HAPPY TV I OSTALIM MITOLOMANIMA KOJI SU IZVEŠTAVALI DA SE"bacaju lavovima servska deca u pionirskoj dolini u Sarajevu ""JE LI TO UKRAJINCI BACAJU RUSKU DECU LAVOVIMA???

Azazel

Putler I Mile Drombulja, trguju Bigtoin ima.. I Goricinim guzovima - ohrndanim

Cudno

Cudno,treba vjerovat vucicevim i lavrovim lazima,boli k...c bosance za rusiju i ukrajinu,tamo idu samo cetnici da braci iz proslog rata oduze dug. Mozda dodiku donesu jos koju ikonu

Neka dodju

Ma nek stižu gdje god hoće. Ovaj put samo embargo da nam ne uvode, da nam dopuste oružje ovako kao Ukrajini, ne bi nam trebala ni zabrinuta EU, ni klinci, palci, sve bi sami riješili. Zato, samo neka dodju, da se više i ove omče oko vrata efikasno riješimo!

/ Najnovije