Putin je Milošević s atomskim bombama. Nedostaje: ‘Niko ne sme da vas bije!‘

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

JA1

Ja bih pitao koliko će još biti Dalmacija slobodna sa ovakvom politikom HDZ kad nam Rusi dođu u RS ?

JA1

Niko na svijetu ne želi Rusiju kao ni Srbiju za susjeda, jedino izgleda HDZ i Milanović žele

Nbs

Niko na svijetu ne želi Rusiju kao ni Srbiju za susjeda, jedino izgleda HDZ i Milanović žele ka JA1 radije rusi nego nacisti azev brigade ,ustase ,itd a pogotovo mudzahedini

JA1

Niko na svijetu ne želi Rusiju kao ni Srbiju za susjeda, jedino izgleda HDZ i Milanović žele ka JA1 radije rusi nego nacisti azev brigade ,ustase ,itd a pogotovo mudzahedini ka Nbs<< Da da Rusi su ti spasioci, hahahaha, jesi pametnjaković. Ti želiš okupaciju od Rusa pa sretno sa tim

Gjkllhfg

Narodi alergični na činjenice a koji su "samobitnost" stekli pod nacističkom čizmom moraju suosećati sa nacistima širom istoka evrope. Kada oslobodimo, jedino će slobodna dalmacija zadržati ime ;)

Pa

Jedino amerikanci mogu biti “mirotvorci”, i onaj ko njih slusa. Onda mogu ubijati po cijelom svijetu a UN suti. Suti i un na svoju rezoluciju 1244, a sad se poziva na rezolucije. Ode svijet u tri p.mz, ali eto neka ima i nekih sila da bidu ravnoteza jer kad samo jedni naredjuju sila im udari u glavu, a ovako je mali balans. Jadan jedino narod koji gine dok ga milijarderi huskaju, njihova djeca se ne bore nikada.

miki

...a šta rade Hrvati u Bosni. Isto što i Putin.

/ Najnovije