Pusić: Izborni zakon u BiH mora se mijenjati u pravcu "jedan čovjek - jedan glas"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Vesna

Jedan glas razuma! Premalo za moj Zagreb....

Minstar inostranih poslova

Good joke. Moze jedan covjek - jedan glas samo na Poljinama. E moji podanici, cime se vi bavite umjesto da nakon 30g konacno prihvatite realnost - vasih je 23% BiH.

Objektivan i nepristran

Ma ona je ishlapila. A i dok jos nije bila senilna baba, nije bas blistala i odusevljavala bistrinom uma. Kod nje je najvise udri suprotno od onoga koga smatras politickim rivalom, pa nema veze sta ni kako... Osim toga, koliko je ona na ikoji nacin povezana sa BiH, koliko poznaje prilike, ako ne poznaje kako moze dijelit misljenja o BiH?? Vrlo upitno...

Rondo

Ništa novo od ovih sotona i jugonostalgičara sa 0,10 potpore biračkog tijela. Ne znam kome je ona relevantna i bitna sa svojim mišljenjem, osim što političko Sarajevo uporno ovakve forsira po onoj narodnoj "što je babi milo, to joj se i snilo"!

Bosanac

Good joke. Moze jedan covjek - jedan glas samo na Poljinama. E moji podanici, cime se vi bavite umjesto da nakon 30g konacno prihvatite realnost - vasih je 23% BiH. ka Minstar inostranih poslova Lijepe riječi su ukras !

Dudek Krivousti Njofra

Samoproglasena dijaspora porvaceni veći Rvati od Hrvata

Pogresno stoljece

Gospodja Pusic se rodila u pogresnoj zemlji i u pogresnom stoljecu.Potpisao bih sto god je ikad izgovorila o ovim prostorima,ali sjetim se kako je zamalo nisu ubili kad je u hrvatskom saboru rekla da je hrvatska bila agresor u BiH,pa ma sto god sabor izglasao.

Objektivan i nepristran

Nazalost u hrvatskoj moras govorit sto god ti stranka naredi,a gospodja Pusic je jedna od rijetkih osoba koja govori sto misli i uvijek je u pravu.Tuzno je zivjeti u hrvatskoj,a biti iskren i Covjek,a moras sutati,jer te mrak pojede ako ne govoris sto je u trendu,a to je naci - fasizam.

Objektivan i nepristran

Lijepe riječi su ukras !

***

lp Haj sad stavi molim te da su "lijepe rijeci ukras", haj molim te :)))

Ljiljan

Ona je jedan od rijetkih primjera prave zagrebčanke a ne kao ova krivousta podmukla austro-ugarska kopilad čeških korijena pomiješanih sa bjeličarapaškim *** iz hercegovačkog kamenjara!

Adi

takav zakon nije ni u americi pa nece biti ni ovdje jos 1000g

N

Tvoja priča ne prolazi nikako, sve ćemo upotrijebiti da nikako ne dođeš do novaca islamskih ili muslimanskih radikala koje dijele i šakom i kapom, ti si obična *** koja samo možeš oko tora kajati jer za drugo ništa nisi sposobna, ***

Nikolica s prikolicom

Imam bolji prijedlog, ali košta više od one od gđe Pusić. ...

Mala i velika slova

Malim slovima se uvijek pise ono sto nije dostojno ljudskog roda,a Velikim pocetnim slovom se pisu dobre osobe,dobre drzave i pravicni ljudi. Onaj "objektivan i nepristran" je na nivou balege,a jos i zlocest,pa se on njegova stranka i drzava na koju se poziva uvijek pisu malim slovom.

Noćna ptica

***

Nikolica s prikolicom

Pa dobro sad, mora i ona od nečega živjeti. Za dobru lovu bi ja znao više i bolje napisati, a ne ovako, ono baš previše otvoreno. Bljak...:))

/ Najnovije