Puljić: 'Blinken miluje Vučića, Murphy ruži Dodika. Vrijeme je da se SAD probude iz balkanske more'

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ovi muslimani su

***

Veriga

Mislio sam da Ameri imaju vise pameti. U cestitci Vucicu Blinken samo sto nije rekao ‘Otvoreni Balkan’. Ameri, napravili ste Jugoslaviju 1918. i znate kako se raspala u krvi. Vi bi nam opet naturili slicno njesta samo da se uvucete Srbiji u pedu. Nikad za nikad Srbija nece biti iskreni prijatelj Zapada. Ona je rusko-slavenski-pravoslavni svijet. U EU i NATO bi bila trojanski konj!

Zbor

I Dejton je bio podilazenje Beogradu, Balkanskom kasapinu, 1995. kad je velikosrbijanska armada u Bosni bila pred potpunim vojnim krahom. Da su tad podrzali Bosnu danas bi imali mir, integriranu Evropu i NATO. Amerikanci fatalno grijese, ostavljaju zaledjene konflikte koje sad Rusija po svijetu pali. Klonite se Srbije. Ona samo silu stuje.

Zbor

Dobra analiza Puljica. Amerika u zabludi.

***

***

***

***

a2a

A da se balkanske zemlje probude iz more američke spoljne politike koja samo gleda da produbi konflikte među plemenima na Balkanu i tako profitira? Kome je najviše od velikih sila odgovarao rat 90ih? Nesumnjivo, Americi.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije