Prvi organizovani susret: Bećirović se sastao sa bh. dijasporom u Turskoj

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

lelo

Becorovic vise vremena provodi van zemlje i u avionu nego u ovoj obezglavljenoj zemlji. Bas kao da je ministar vanjskih poslova ili predsjednik Turisticke zajednice BiH.

Supci iz redakcije...

U turskoj ima iznad 5 000 000 naše dijaspore..

E to i jest tvoj nivo... malo procaskat...

A geopolitike se ti ostavi, to za tebe nije. Kad cijeli bozji sijet uvidja da amerikanci i njihovi satrapi europljani propadaju, to cak i tvoj gazda Erdo, ti ijope hoces u njihove krepotine od organizacija, znaci da nisi mnogo pametan.

🔥🔥🔥🔥

Jel se našao i sa sakibom mahmuljin pitao kako je, jel mu dao kakvu pomoć?

Svaka čast

Gradimo mostove a ne ograde. Sve se zasniva na ekonomiji a ne na šupljoj priči i floskulama

Od dijaspore nema koristi

pogotovo nema od njihovog podmlatka koji ne znaju nista i ne zele da imaju bilo sta sa zemllom njihovih predaka.

Ljiljan:VLASI FUUUJ KARPATSKA GOVNA

OKO 16 MILIONA LJUDI POROJEKLOM IZ BIH ŽIVI U TURSKOJ !!

Ljiljan

Ja BiH isao iu PETAK da mi odza utjera kozni METAK

Ljiljan:VLASI SU TURSKA KOPILAD

Ja BiH isao iu PETAK da mi odza utjera kozni METAK ka Ljiljan MOŽEŜ VLAŜE SVAKI DAN U PRLJAVOJ CRKVI ILI KOD KAČEVANDE U BIJELJINI!!!

Gost

Nije to BH dijaspora.

/ Najnovije