Prvi intervju Srđana Mandića kao načelnika: Vladajuće stranke dobile crveni karton

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Semizovac

Šteta Vogosce tamo su vjerovatno pokradeni glasovi. Ali ovo je početak kraja sda i u Vogosci.

moke

Bravo za fasade! Tako se to radi!

Birac

SDA - Ispali ste is Premijer lige i usli u Federalnu ligu. Daj boze da i iz nje izletite...

Herkez

E sad da vidimo, nemojte us*at kao vaši prethodnici - prodavati šta se prodati moglo, dovoditi sumnjive strane ulagače, rezati zelenilo, uništavati parkove i drveće, onemogućavati normalno postojanje, dozvoljavati vlasnicima kafana da rade šta hoće i kako hoće i kad hoće itd itd itd. Na vama je, naredne dvije godine će ili biti najbolje za vas i omogućiti vam da uđete na velika vrata na političku scenu BiH ili ćete se pokazati ublehama (nadam se da nećete, vjerujem da nećete!) i završiti ćemo priču već 2022. Iskreno vjerujem da ćemo vidjeti drugačiji, bolju vlast, nego što je do sada bila. Vidjeli smo to kada je Forto bio glavni u Sarajevu, odnosno kada je "šestorka" vladala gradom. Sretno, samo to vam mogu reći! Sretno!

Gospođa Gost

Dragi Srđane, ne pamtim kada sam ovako bila sretna. Civilizacija se vratila u naš grad!

BRAVO BRATE SRBINE!

NAPOKON DA SMO SE OTARASILI SDABravo ljubi vas keva sve!Jos jedan dokaz da su Turci ustvari Srbi,proradila krv u njima, nasi srbski geni!SARAJEVO NIJE VISE U RUKAMA TURAKA, OD 92 SMO POKUSAVALI I NAPOKON USPELI!Slavite Srbi, nemojmo sada da cutimo.Vreme je za VELIKO SLAVLJE!A prave stvari tek dolaze!

Istina

Dali smo Vam glasove , kao sto kazete u referendumskim brojkama , znaci zelimo promjene ,pokazali smo da etnicka i nacionalna pripadnost ne igra ulogu, zato dragi nacelnice punom parom u rad, jer mi mnogo kaskamo za ostalim svijetom , posebno obratite paznju i na zaposljavanje mladih i strucnih kadrova , djecu poginulih branitelja .. jer nam je puna kapa ...

*

..Ja ovog debila jest uporan jb mtr swy.... (BRAVO BRATE SRBINE!) ... Bože sačuvaj ....

JA1

Bravo Srdjane , grad napokon da vratimo gradjanima a ne seljacka mafija da ga vodi. Pa pogledaj im samo Prevljaka, ni koze ne bi znao cuvati. Naprijed do gradjanske BiH. VIDIMO SE ZA DVIJE GODINE KAD BUDEMO PREUZIMALI CIJELU BiH

/ Najnovije