Prve reakcije iz RS na Schmidtovu odluku: "Žao mi je što i mi njega ne možemo suspendovati"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Franc Ožbolt

Budi ti dobar ,da ti traktora ne zemeju.

Guest

Kaze vlaška svinja napojena. ****o genocidasko debelo!!!!

Otvorite oci ba!

Ljudi nebudite naivni. Ovako prica jer mu neko jak, ledja cuva. A svi valjda znate da je cijela BiH samo kolonija velikih sila. I ti i ja i Dodo smo samo mali misevi bez prava glasa.

HoĆe

***

MrziteljPDA

***

.

Realno Šmita nije postavilo Vijeće sigurnosti ali niko iz Federacije ne smije reći da je to tako! ka MrziteljPDA Ja i...?

tuner

ti radis za zapad i svoj dzep. unistio si sve u manjem entitetu finansijski, a sve ovo je tvoj igrokaz kako bi dobijao glasove. unistio si rs, da ce prenijeti sve na nivo drzave samo da dobiju nove transe novca ili da ih federacija digne malo. ****ina si dodolini

Samo...

... naprijed, do konacne propasti. Uz vas smo!!!

***

***

.

LijoBe ka Deri Dodo A kad će referendum? Ozbiljno pitam! Boga ti podsjeti nas, je li ono 87 154 ili je ipak 87 155 referendum o otcjepljenju... Šta je ono rekla majkićka - nemojte poslije da niste znali... HAHAHAHAHA... Ili, što bi rekao Bake, Ja...I?

*** u odijelu

Nikako ne ide!!

Леми

Шмит је ионако Високи представник за Бошњаке и бошњачки дио ЕфБеиХа. А на осталим дијеловима БеиХа је најобичнији туриста.

Jesi pametan, čudo od djeteta

Шмит је ионако Високи представник за Бошњаке и бошњачки дио ЕфБеиХа. А на осталим дијеловима БеиХа је најобичнији туриста. ka Леми Ali za svoju šumsku u kojoj živiš

***

***

/ Najnovije