Prva Dodikova izjava nakon Narodne skupštine RS

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MRKI

ovo je stvarno sega KAKVIH CRNIH 6 MJeseci ja bi njima dao rok 30 DANA, ako ne za 30 dana preuzmi iskljucio bi rs iz svih tih zakona ! Pa neka se snalaze kao znaju !!!!!!!

AB

Sveto pismo je u srednjem vijeku mjenjano 20.000 hiljada puta !

Moja malenkost

Ovo treba pokazati Dodoki pa da vidimo sta ce da izjavi: https://www.youtube.com/watch?v=KCNxXET2gZs&ab_channel=miijoj

NeBiH sa muslimanima

A onda se sjetim da su 500 godina neke brkate čike imale pravo prve bračne noći kod naših prabaka koje nisu praktikovale Islam... Često se upitam ko sam? Musliman barem znaju šta ko su i šta su. A ja,,,

Istina

Bravo Mile! Narod Republike Srpske te podržava, i stoji iza tebe! Opozicija, Šarović i Borenović su ispušili kod naroda! Prešli u SDA i probošnjački tabor, jer su im stranci obećali vlast! Nema ništa od toga! Narod Republike Srpske ih ne želi!

Ljiljan

Sveto pismo je u srednjem vijeku mjenjano 20.000 hiljada puta ! ka AB ETO MOŽEŠ MISLITI KOLIKO JE SVETO TO JEST POSRANO?!

/ Najnovije