Prva dama BiH u humanoj misiji: Pomaže djeci oboljeloj od raka u Sarajevu i Egiptu

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ne kontam

Pa kako pomaže? Objavljivanje svojih fotografija na faceu i nije neka pomoć. Šlepa se uz muža i pozira. Šta ona zapravo radi sem što putuje svuda na naš račun, sram da je bude? Ako su joj krpice toliko dobre, mogla bi ih na aukciji prodati za dobru lovu i donirati udruženju.

5633466476

Sto egiptu,to su kukavice i zulumčari,pomozite palestincima

ESTRADNI HUMANIZAM I RENESANSA

Estradnim humanizam za društvene mreže, kamere, portale, samopromociju anonimne i potpuno irelevantne osobe. Susramlje, transfer blama, naime cringe na najjače! "Prva dama"??? Koliko ih to ima, blago nama?

***

***

Estradni humanizam i renesansa

-estradni humanizam za društvene mreže...-

XXX

***

Staaaaaaa

Kakva prva dama o cemu vi to? Otkud bih prva dama? Ha ha ha ha

mach

nesto kao prva dama ne postoji. dalje, sve su dali HDZu

nama nikakvog davanja

nesto kao prva dama ne postoji. dalje, sve su dali HDZu ka mach hr vati samo sebi uzimaju što im je oteto, a što im pripada, 100ko, 23-postotlijo!

Bosnjaci su sve spremni izmisliti

pa i prvu damu, suprugu bosnjackog clana, koja sluzi samo za propagandu. Prva dama BiH je gdja Cvijanovic.

Gost

Nema prve dame u zemlji koja nema predsjednika. K tome zemlja ima stranu upravu koju provodi OHR na čelu sa visokim predstavnikom. On ima ovlasti tog Bećirovića ili bilo koga drugog smjeniti bez obrazloženja. Prema tome ne zanosite se previše.

/ Najnovije