Provokacija u Neumu za Kurban-bajram: Osvanuo prijeteći grafit, skinuta zastava Islamske zajednice

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Hinja

Sto nije to uradio u toku dana, nego mala hinjica u toku noci. Junak sa pelenama.

Gost

Šta bi mu ti da si ga vidio u toku dana? Usput da kažem nisam musliman i osuđujem ovo zlodjelo. Da sam ga i ja vidio nebi se dobro proveo.

Bosanac

U mom gradu na svakom cosku visi sahovnica treba ih zapalit sve redom u gradu sa ***

Jadni su

Šta zna seljačija iz neumskog zaledja koja je tu šljegla 90-ih šta je Bajram! Takve primitivce je najbolje i pus***i da žive u svojoj zatucanosti.

Fino

A ta ista stoka živi od muslimana. Neće ni jedan pravi Hrvat doći u tu selendru na odmor, nije lud. Naše budale samo neka nastave da idu na odmor u Neum, da im pune džepove (oni državi nikakve poreze ne plaćaju), neka se bogate papci koji će ih vrijedjati.

Mili

Šta ste pali tako nisko da radite ko Srbi? Kad god je potrebno Beogradu, uvek se u Hrvatskoj pojave neki grafiti protiv Srba, a sada eto i protiv Bosnjaka koji trebaju da promene izborni zakon? PA NISMO IDIOTI!

Prkacin

Lijepe riječi su ukras!

''Prijeteci grafit'' je kad pisu tri rijeci: HVO ?

Nisam znao... Ali nije prijetece kad ovdje po ovom istom portalu, neki ''pacijenti'' pozivaju na ubojstvo cak i sure i blize familije? Ne, to je garant meHlem :) na raHAnu :)... Je li to onaj isto HVO koji vam je pomagao u obrani SA, drzao Vilsonovo koje je najzahebanije bilo (aleja snajpera) i kojeg ste odmah 93. cini mi se razoruzali kao da su vas oni snajperisali? PROVIDNI ste... :)

Panzer

U Jelahu kod Tešnja evo drugi put u mijesec dana skidaju zastavu Hrvatskog naroda sa katoličkog groblja i o tome niko ništa ne zbori.Usora je poznata po 110 brigadi HVOa gdje su zajedno Bošnje i Hrvati ratovali protiv VRS.UOPŠTE NIJE BILO SUKOBA IZMEDJU DVA NARODA ALI DŽABA OPET BOŠNJE MUTE VODU.NARAVNO OVO U NEUMSKOM ZALEDJU NE ODOBRAVAM ALI ZAŠTO SE OVO RADI.TAMOŠNJI HRVATI ŽIVE OD TURISTA BOŠNJAKA KOME IDE OVO U KORIST?

Mile

Vauuuu..koja provokacija. Kad se iz dvorišta crkve u Varešu skine zastava hrvatskog naroda, to naravno, tako kažu bošnje, nije ništa. A ovdje provokacija kad neko na svojoj kući napiše HVO.

Jednajebosna

To su uradili katolici PRIMATI koji se sve u prsa busaju kao neki toboze narod koji je mongo vise ordmakao u civilizacijskom smislu u odnosu na ostale koji zive u BiH a u stvari su barbari, nekulturni, iskompleksirani

Guest

Lijepe riječi su ukras!

Jednajebosna

HRVATI su trebali proci ispit lijepog ponasanja prije nego su primljeni u EU

Tuner

Vidi chetnika sa kamenjara. Pa vi sarajlije trcite dole

Tuner

>>Šta zna seljačija iz neumskog zaledja koja je tu šljegla 90-ih šta je Bajram! Takve primitivce je najbolje i pus***i da žive u svojoj zatucanosti. ka Jadni su

Db

>>U mom gradu na svakom cosku visi sahovnica treba ih zapalit sve redom u gradu sa tristo ugrozenih rvata toliko i zastava ugrozenih rvatskih ka Bosanac

Db

>>U mom gradu na svakom cosku visi sahovnica treba ih zapalit sve redom u gradu sa tristo ugrozenih rvata toliko i zastava ugrozenih rvatskih ka Bosanac

IZVOR UNE

Ztucano i ograniceno malo krme da si svjestan koliko si nesvjestan nebi ovakvu morbidnu glupost piso

IZVOR UNE

Lijepe riječi su ukras!

Iskreno

Ne vidim nista prijetece u ovom tzv "prijetecem" grafitu. Hrvatsko vijece obrane samo za sinove odane!

Lila

Tako to rade PRAVI VJERNICI, redovno idu u crkvu na molitvu, slave blagdane I MRZE ONE KOJI NISU KAO ONI .Ne shvataju KOJI SU JADNICI.

U.Z.P _ovnovi

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije