Proučena dova na Ajvatovici: Najveće dovište u BiH prepuno vjernika

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Tuner

Nesto moze puno, dobro, ali prepuno ili Predobro ne moze. Razmisli malo nepismeni o tome.

Jadnici, zao mi ih iskreno....

..........

Čudno je

.......... ka Jadnici, zao mi ih iskreno.... * Da BILO koga žali devijantni degenerik koji piše beznačajne komentare ispod članaka na petparačkim portalima poput ovoga. Ko je ustvari za žaljenje?

Onaj koji mu otpise na beznacajne komentare.

* Da BILO koga žali devijantni degenerik koji piše beznačajne komentare ispod članaka na petparačkim portalima poput ovoga. Ko je ustvari za žaljenje? ka Čudno je .................... ad hominem, jos beznacajnije i rabeci uvrede. EH TAJ JE ZA ISKRENO ZALJENJE.

SAMOLAJKAČKI JADO - Ad Hominem

.................... ad hominem, jos beznacajnije i rabeci uvrede. EH TAJ JE ZA ISKRENO ZALJENJE. ka Onaj koji mu otpise na beznacajne komentare. * MA TI SI JEDAN RETARDIRANI DOSADNI FAŠISTA KOJI SAM SEBI PUCA LAJKOVE, PIŠE I REPLICIRA .... TEŽAK I BOLESTAN DEGENERIK KOJI ŽIVI NA INTERNET KOMENTARIMA .... FAŠISTIČKO NEPISMENA SINTAKSA TE ODAJE, KOLIKO GOD ŽELIO BITI PAMETAN ILI INTERESANTAN. DEGEN PRAVI, NIŠTA VIŠE. MALO FAŠISTIČKO LAŽLJIVO RETARDIRANO NESRETNO GOVANCE.

Musliman

Između međugorja i ajvatovice nema razlike.smisljena laz,za rad okupljanja nepismenih,neukih,usput velikani zarade novac i dobiju bodove za izbore,itd.Ajvarovica je mjesto gdje je turska vojska tad prokopala taj dio,cak su i cestice baruta nađene,i alat kojim se probijalo.al bolesni bosnjacki lopovi znaju da su bosnjaci nepismeni i vole misticizam.

ja1

prepuno vukova u ovcijoj kozi, ko shvati shvati.

I kako uspjevam za sat tri lajka puknut?

* MA TI SI JEDAN RETARDIRANI DOSADNI FAŠISTA KOJI SAM SEBI PUCA LAJKOVE, PIŠE I REPLICIRA .... TEŽAK I BOLESTAN DEGENERIK KOJI ŽIVI NA INTERNET KOMENTARIMA .... FAŠISTIČKO NEPISMENA SINTAKSA TE ODAJE, KOLIKO GOD ŽELIO BITI PAMETAN ILI INTERESANTAN. DEGEN PRAVI, NIŠTA VIŠE. MALO FAŠISTIČKO LAŽLJIVO RETARDIRANO NESRETNO GOVANCE. ka SAMOLAJKAČKI JADO - Ad Hominem ..................................................................................................... Je li uvidjas koliko si priglup, a o nepismenosti necu ni pisat, nemas pojma O pravopisu. Knjige nisi nikad u zivotu ni slucajno pipnuo, a kamoli procitao. ¨FAŠISTIČKO NEPISMENA¨ u tebe su DVIJE RIJECI AHAHAHAHAHAHA.... Ili je jedna rijec, ili je ¨fasistickI nepismena¨, eee jado, muslichu....

hahaha, 15. vijek nam došo-nije ni ošo

Turski vojni orkestar Mehter, gosti iz Republike Turske .... gluo ba bilo!

/ Najnovije