Protiv sudije Branka Perića formiran predmet: Izdvojio mišljenje u presudi Novaliću i prekršio zakon

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ivan

Ništa ljepše od sudije u zatvoru. Taj je svačija ljubimica.

Doctor Ksarabas

Morao je zbog to zbog svojih menadžera da se opravda i da se zna da je on bio protiv

Treba ga staviti

Lijepe riječi su ukras!

E moj Pericu..

Moje izdvojeno mišljenje će koristit obrani u žalbi...Pa jel ti radiš za obranu ili za sud? I znaš unaprijed da će biti žalbe? Ako smo do sada i sumnjali da radis za SDA, sada smo 100% u to uvjereni!

Error

Eto cudo se ne pozove na sudijske slobode ko mediji.koji sire razdor i mrznju medu narodima iznoseci svoja misljenja i pristrasnost kroz informisanje.a trebali bi prvi da vode racuna o cenzurama da ne dozvole prljanje svog radnog prostora

Vrijeme...

...je da i sudije, advokati i ostala shatro pravna ekipa sjedne na optuzenicku klupu. Zajedno sa bagrom koju brani!!

Hh

Svaka čast gospodinu Periću koji je ustao i otvoreno se suprostavio nepravdi i korupciji . Sve što je rekao je u pravu a naročito o jednom mediju koji je konstantno pisao negativno svakodnevno vršeći pritisak i na sudstvo i na čitaoce do izricija presude o Novaliću nazivajući ga i pogrdnim imenima poput crnolistaš aludirajući na nešto sasvim drugo. I u drugom postupku koji je vodio Perić su radili isto. Očito se u sudstvu dešavaju čudne stvari.

hH

Svaka čast gospodinu Periću koji je ustao i otvoreno se suprostavio nepravdi i korupciji . Sve što je rekao je u pravu a naročito o jednom mediju koji je konstantno pisao negativno svakodnevno vršeći pritisak i na sudstvo i na čitaoce do izricija presude o Novaliću nazivajući ga i pogrdnim imenima poput crnolistaš aludirajući na nešto sasvim drugo. I u drugom postupku koji je vodio Perić su radili isto. Očito se u sudstvu dešavaju čudne stvari. ka Hh Svaka čast tebi na glupilu i primitivluku i na tvojim retardiranim dokoličarskim komentarima na još retardiranijim portalima, međede neinteligentni. A posebno na ovom lajku koji si opalio samom sebi.

BRKICA

SADA CE NJEGA BRANIT BAKIR I FADIL

Hh

Svaka čast tebi na glupilu i primitivluku i na tvojim retardiranim dokoličarskim komentarima na još retardiranijim portalima, međede neinteligentni. A posebno na ovom lajku koji si opalio samom sebi. ka hH ***

***

***

/ Najnovije