Protiv Izetbegovića, Suljagića i Bajrovića podnesena krivična prijava: "Izazivaju nacionalnu mržnu"

/ Komentari (52)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

MUSLIMAN

***

Lazni visoki predstavnik Smit

Lijepe riječi su ukras!

Fino je to moj Slavene...

Lijepe riječi su ukras!

N

***

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

***

Lijepe riječi su ukras!

Imate

***

DUDEK Krivousti Njofra

***

nick

***

Cici

Bravo Slavene, treba ***

A

Jeko ovaj Reuf, radio monitoring vijesti za sdp, "udao" se bogato i sad nesto prica. Ja jadne zemlje majko moja.

Tjner

Fali mu crna kapa sa velikim U na njoj. Neka mu neko isprica da mu je armija dosla do kuce. Hoce opet?

tonk9

***

N

Lijepe riječi su ukras!

N

Lijepe riječi su ukras!

Sabur,i bolje vam je da mirujete

Lijepe riječi su ukras!

N

Lijepe riječi su ukras!

Nick

Lijepe riječi su ukras!

Nick

*** Miran N!!! Šta si zapjenio?

N

Lijepe riječi su ukras!

N

Lijepe riječi su ukras!

Nick

***

drda

***

drda

A sta bi ovaj radio da je rat...maks luburic...ljuti ustasa..eto STO obrazuje univerzitet Listića i Zap.Mostar..otrov.. ka DUDEK Krivousti Njofra A Handžar divizija, a hrvatsko cvijeće, a HDZ-SDA iz '91.? Gdje to nestade, šta bi ?

SOS

Treba prvo istjerati domace izdajnike, sto se nazivaju bosnjacima, a svaku prilku koriste da olajavaju svoju bracu, kad ste culi da srbi govore protiv dodika, takve bi osman beg na panj.

Bosanac

Lijepe riječi su ukras!

Koel

***

Hahaha

Lijepe riječi su ukras!

Čuj u.taše

Imas moju podrsku,dosta nam je sda lopova i terorista i njihovog spletkarenja. ka MUSLIMAN Da mu je da bude musliman,makar lažni. Kuš smećaru kamenjarski ili kmeru crveni. Isto je to g.vno. ti si musliman kao i Bećirević. Popu -Šimi ukrali biciklo!

SOS

Vidi fasista uzpovaca i cetalja sto se upinju mozete ga samo poflautati svoj teojci i komplet Bosnjacima dosta vam se sutilo 25 god sad ce te se peilagodjavati nama ili vas nwce biti ka Koel tako je posle rata prvih deset godina nisu smjeli zucnut, a vidjeli da bosnjaci sute pa uzeli fursat, e bogamu mi cemo se prebrojat, a vi nemate sta, imate hrvatsku, srbi srbiju, vakat je da i bosnjaci imaju svoju drzavu, a to je Bosna od save do drine.

Dilajlo

Podnesi protiv Milanovića, ***

Škutore

***

Umjesto N stavi U

Lijepe riječi su ukras!

Tatar

Možeš podnositi stotinu prijava i raditi šta hoćeš ali to što ste zacrtali slabo ste upakovali i dok ste sve to donijeli do cilja zbog lošeg pakovanja sve poispadalo u putu Nema gospodo trećeg entiteta. Vidite sa Zagrebom da vam da malo Jelačićevog trga pa tu probajte nešto iskombinovati

Maktub

tako je posle rata prvih deset godina nisu smjeli zucnut, a vidjeli da bosnjaci sute pa uzeli fursat, e bogamu mi cemo se prebrojat, a vi nemate sta, imate hrvatsku, srbi srbiju, vakat je da i bosnjaci imaju svoju drzavu, a to je Bosna od save do drine. ka SOS MARS

***

***

***

***

Pero

***

Senka

Bake se tijekom rata šepurio po Zagrebu, njegova žena tamo kao studirala; Kad zarati, njegov potomak će isto tako, ali po Londonu ili Beču. Ipak se neki strani jezik naučio pa će biti lakše.

Senka

A to se više ne spominje, prekrila trava zaborava. Ništa novo.

Koel

Hahahhaa ovaj ustasa protiv nekoga podnosi prijavu a kakav demagog i becirevica je za****o kakav je ovo cirkusant

Posavac

Kad ti ***** kaze da si *****..

lenovo

Aaaa, primicu se izbori, "nabacuju loptu" jedni drugima. Oni sa IQ kisne gliste ce se opet upacati.

?

>>A Handžar divizija, a hrvatsko cvijeće, a HDZ-SDA iz &amp;#039;91.? Gdje to nestade, šta bi ? ka drda<< Porijeklo hrvata sa potopljenog kontinenta Mu? Zapravo jedini originalni dio iz Paveliceva programa. Ostalo je prepisao od nacista. Velimirovic i obozavanje nacista? Srbi narod odabrani nakon Kosova? Bog Dzizus cetnik kog su komunisti roknuli? Karanje muskih u rcmu? Zaboravio si puno.

sparco

Fali mu crna kapa sa velikim U na njoj. Neka mu neko isprica da mu je armija dosla do kuce. Hoce opet? ka Tjner KAKVA ARMIJA BiH.Vezali ste zelene trake oko glave sa arapskim brojevima i arspskim zastavama i to zoveš Armijom BiH a to sto ste dosli njemu do kuce okaci macku o rep.Da Hrvatska nije usla sa vojskom nebi imali ni 5%.

@lenovo

Aaaa, primicu se izbori, "nabacuju loptu" jedni drugima. Oni sa IQ kisne gliste ce se opet upacati. ka lenovo Sve si upravi samo nemoj vređati kišne gliste jer IQ im je veći od ovih

@lenovo

***

Ahaha

Fali mu crna kapa sa velikim U na njoj. Neka mu neko isprica da mu je armija dosla do kuce. Hoce opet? ka Tjner Pogledaj na tavanu ili podrumu da ti nije ostala od dede. Normalno nisu svi ali ti si pravi šaljivdžija iz viceva o Muji i Hasi. Pošto nisi baš bistar još jednom ću ti napomenuti fakte. Znači HV HR 💯%, VRSK 0%. BiH VRS 52%, HVO 30%, ABIH 18%. Jado jadniji i vi nešto oslobodili ili obranili. Čuj došli do kuća, a sutra bi ti bilo još gore nema više otvorenosti prema zapadu. Srbi su imali JNA, a Hrvati i Bošnjaci krenuli od nule u izgradnji vojske.

Yebe

ih Bajrovic ko sansku kozu!

Jeli ovome iko rekao

da smo uskladistili nekoliko stotina Bayraktar TB2?

CCC

tako je posle rata prvih deset godina nisu smjeli zucnut, a vidjeli da bosnjaci sute pa uzeli fursat, e bogamu mi cemo se prebrojat, a vi nemate sta, imate hrvatsku, srbi srbiju, vakat je da i bosnjaci imaju svoju drzavu, a to je Bosna od save do drine. ka SOS OD SAVE DO NEUMA ID UNE DO DRINE! KONTAS? KONTAS MOJ QURAC GEOGRAFIJA TI 0!

DECKO

Budi pametan! Dosli smo pameti! Nije ovo 92. Nemoze nas vise niko zayebati!

/ Najnovije