Protesti građana zbog ubistva na Ilidži: Stigli i Nermin Muzur i Muriz Memić

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nisam Robot

"Narodne patrole" kao Beogradu.!!

moke

Sjecas li se redakcijo Radio Sarajevo onih placenickih IOM-ovih clanaka kojima ste razvlacili pamet narodu?

Tražili se gledajte

Ne valja nam “islamofobna” Evropa koja nam zapošljava i obrazovanu i neobrazovanu djecu koja tamo pošteno rade i zaradjuju, hoćete da se približimo Turskoj i Saudiji. Pa evo, gospodo, tako vam izgledaju ti divni ljudi. Nećete islam kakav su prakticirale vaše dede i nene, hoćete “pravi” i njihove običaje, pa izvolite, šta se sad bunite. Još su ovi dobri i civilizovani kakve bi bile Arapcine iz Saudije da su na njihovom mjestu! Pa ih vi prizivajte kao goste na Ilidžu!

robot

ja reko hoce ponovo da broje glasove

HeyBa

Pa zar nije ovaj u Turskoj? Sta ceka!!?

Podsjetimo se

Živimo kao daće hiljadu godina biti mir a spremajmo se kao daće već sutra biti rat.

Y

Živimo kao daće hiljadu godina biti mir a spremajmo se kao daće već sutra biti rat. ka Podsjetimo se Nije daće nego da će. Tipican sindrom danasnje nepismenosti, spajate gdje ne treba isto tako razdvajate.. vjerovatno pises "u glavnom" "ne pristupacno" itd jel tako?

/ Najnovije