Protest porodice Amre Kahrimanović: Okrenuli leđa direktoru policije na sjednici Skupštine TK

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jad i bijeda

Evo jada i bijede svih nas, ne samo ovih šutljivaca, kukavica i ravnodušnih čuvara vlastitih fotelja u Skupštini tuzlanskog kantona. Gdje su građanska hrabrost i solidarnost? Gdje je empatija s ubijenom, s njezinima, ovdje osamljenim, sinom i bratom? Ovo je slika svih nas. I nas koji pišemo po društvenim mrežama, portalima- prvi ja, pa potom o ostalima. Dok sami ne postanemo jedna od žrtava. Ili neko od naših najbližih: porodica, rodbina, prijatelji, znanci, susjedi.

MrziteljPDA

Dževad Korman je produžena ruka Mirsada Kukića! Da otpustite cijelu policijsku stanicu u Banovićima građani bi prodisali! Kukić funkcioniše kao narko šef a Korman ga tako i zove!

Hdhdhdh

***

?????????

***

nekonstituentni

***

Eh evo ovako

Svi koji poznajemo Necka zvanoh Sidnej znamo da je hapsen zbog premlacivanja prve supruge. Takodjer i druga supruga ga je ostavila zbog premlacivanja. Svi takodjer znamo kako terorise Kcerku,svoje uposlenike i sve one koji su u njegovom okruzenju. Pod broj dva komesar je Kukicev covjek koji je opet u vlasti sa Trojkom. I zato Vas LJUBAZNO molim kada pisete i pljujete pojedine da se prvo malo informisete,istrazite pa tek onda salve uvreda da uputite. Realno Necko se sada nesto kao bori (a svi znamo da je covjek od interesa) i da je ovo samo predstava da neki veci interes...tj da mu grad ponudi neke opstinske lokacije itd itd...nema ovdje moje drage zene ni B od borbe protiv femicoda i zastite necijih i nekih prava...NEMA...ne nasjedajte. TESKO ONOME KOGA NEMA!

***

***

/ Najnovije