Prošlo je 29 godina od akcije 'Sana 95': Bila je to posljednja vojna operacija Armije RBiH

/ Komentari (29)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Lijepe riječi su ukras

***

Bosna je BOSANSKA

***

Napravićete ---

***

1949

***

Ne pijem dok Paja vozi

***

Armija BiH ima srce!

Prava Narodnooslobodilacka armija, a ne ona JNA prokleta!

Vlad

*****e iz 5. Korpusa su napale i masakrirale civile i heroje Srpske vojske koji su polozili oruzje. Vucko vas laze, sve je spremno za izlazak na Unu...sat otkucava tik-tak, tik-tak...

Fuuuj

Tuzilastvo BiH na celu sa Kajganicem trenutno priprema i sprovodi optuznice za sve i jednu oslobadjajucu operaciju Armije BiH i komadnu odgovornost...dok prijave za negiranje genocida se uredno slazu u ladice a predmeti preuzeti iz Haag o ratnim zlocincima iz RS i HB uredno kupe prasinu u ladicama gdje je uredno najavljeno optuzenim da ce se podici optuznice kako bi isti moglu napustiti BiH.

Ljiljan

***

Srb IN

***

Srb IN

***

Lijepe riječi su ukras

***

Nemoj tako

***

Han

Krenula Armija da oslobađa Bosnu. Bosanski pravoslavci, srbijanske jedinice, ruske parajedinice a bome i ukrajinske već tovarili traktore i kaze Aljo. Ja potpiso, vracaj sve oslobođeno. Meni je to šuhveli.

Ha ha ha

Prava Narodnooslobodilacka armija, a ne ona JNA prokleta! ka Armija BiH ima srce! Ta tkz. armija nije dobila ni jednu bitku, srbi drzali 64% teritorija koliko su i bili upisani u katastru, po natedjenju NATO i podlog zapada povukli se na 49%.

HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHA

Ta tkz. armija nije dobila ni jednu bitku, srbi drzali 64% teritorija koliko su i bili upisani u katastru, po natedjenju NATO i podlog zapada povukli se na 49%. ka Ha ha ha _Ja koga li ti misliš da lažeš s tim retardiranim glupostima hahahahahahahahahahaha...katastar...hahahahahahaha.....tkz armija nije dobila...... ma ja ba, pusti oči i činjenice, slušaj šta ti brat lažov Dobrica kaže ...hahahahahaha

Ne pijem dok Paja vozi

Ala su se raspisali ove dijasporo patriote na socijali i podrum ratnici na birou(burzi rada) a garant ih je 90% nije ni rodili ili su bila mala djeca

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

To je agresija

***

Nomej tako

***

Katastar

Ta tkz. armija nije dobila ni jednu bitku, srbi drzali 64% teritorija koliko su i bili upisani u katastru, po natedjenju NATO i podlog zapada povukli se na 49%. ka Ha ha ha Radi boljeg uvida u stanje vlasništva nad zemljišnim posjedom prije agrarne reforme 1918. i 1919. godine u Bosni i Hercegovini, gdje je ona na najdrastičniji način provedena, koristit ćemo se posljednjim popisom zemljišnog posjeda i stanovništva po vjerskoj pripadnosti, provedenog 1910. godine u Austro-Ugarskoj. Prema tom popisu Bošnjaci-muslimani su imali 91,1 posto, Srbi pravoslavci 6,0 posto, Hrvati katolici 2,6 posto i “ostali” 0,3 posto zemljišnog posjeda.

NIkad

To je bila agresija na Republiku Srpsku, vjekovnu srpsku zemlju. ka To je agresija Nista se nije zvalo srpskim zapadno od Drine do 1992.

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

Lijepe riječi su ukras

***

/ Najnovije