Pogledajte ko prima najveće plate u FBIH

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja iiiiì

Nije istina u mom gradu kod privatnika 80% radnika prima placu do 450 km.zalosno je sto je vlada federacije dio mafijaskog kruga.tako da vam po zakonu pripada topli obrok i godisnji odmor,topli obrok mozete samo sanjati,a godisnji odmor mozete koristit maksimalo jednu sedmicu.to vam je kod aga i begova.

Mirko S. Kojotovski

Najniža prosječna neto plata kod onih što ovih dana štrajkuju protiv mjera. Prijave dva radnika po 405 KM i svoju plaću 900 prosjek 570.

JA1

Nije istina u mom gradu kod privatnika 80% radnika prima placu do 450 km.zalosno je sto je vlada federacije dio mafijaskog kruga.tako da vam po zakonu pripada topli obrok i godisnji odmor,topli obrok mozete samo sanjati,a godisnji odmor mozete koristit maksimalo jednu sedmicu.to vam je kod aga i begova. ka Ja iiiiì Ti ocito ne znas sta znaci prosjek niti kako se on racuna. Uzmes platu Bakira koja je 7000 i uzmes platu radnice na kasi u bingu koja je 500KM i dobijes prosjek 3000. Znaci politicari sa svojim platama nabijaju visinu prosjecne plate

JA1

Kad bi razdvojili radnike iz realnog sektora prosjecna plata bi bila 450 do 500KM a administraciji na drzavnom i ostalim nivoima oko 1300, politicari njihov prosjek bi bio 4000KM pa vi sad vidite

Malo sutra

Plate političara, njihova imovina, šta imaju a ništa ne nude,o tome pišite, po zabavite se samo političko elitom. A o tome kako se mi gušimo u jadu i sa koliko para preživljavamo da bi nam i Hudini zavidio, to mi i sami znamo. Na Mars treba otići, što dalje odavde.

/ Najnovije